Красен Кралев: Гласувах, за да продължим да градим България

„Гласувах за това да има сигурност, стабилност и спокойствие – по европейския път за развитие на България. Да продължим да градим доброто на страната с Божията помощ и по волята на българския народ“. Това заяви  водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Русе  и министър на младежта и спорта Красен Кралев.

Кралев допълни, че очаква всички български граждани да проявят активност и да упражнят правото си на глас, защото това е върховното право на демокрацията: „Vox populi – vox dei“ – „Глас народен, глас Божи“, каза той.

„Кампанията в Русе и в цялата страна беше основана на градеж и работа –водихме изключително позитивни разговори с хората. Показвахме това, което сме направили през годините. Смятаме да продължим така и занапред, ако нашите сънародници ни гласуват доверие“, каза още Красен Кралев.

Кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Пламен Нунев гласува в същата избирателна секция. Той заяви, че е направил своя избор за по-доброто бъдеще в България на децата.

„Аз съм отговорен човек и затова гласувах да продължим да градим. Да продължим да се грижим приоритетно за образованието и здравето на българите. Това е моят избор“, заяви още кандидатът за народен представител. По думите му, ГЕРБ-СДС са излезли с отличен отбор от подготвени хора и това са били аргументите на коалицията в тази кампания.

Преди да гласуват всички кандидати от ГЕРБ посетиха заедно храма „Успение на Света Богородица“, получиха благословията на отец Марин и запалиха свещички за здраве.

- реклама -