Кранево открива летния сезон с Фестивала на Цацата

Кранево открива летния сезон с Фестивала на Цацата. Кранево открива летния сезон със станалия вече традиция Фестивал на Цацата! Атрактивна програма включваща музика, танци, игри и богата кулинарна селекция е планирана между  14 и 16 юни. Кулминацията на тридневната феста ще бъдат

специалните гости в програмата – Boney M Experience

– групата, която години наред пази музикалното наследство на легендарната формация и обещава да взриви сцената с любимите хитове на няколко поколения.

Първият фестивален ден ще посрещне с танцови и вокални състави от Грузия, концерти на група Oxidised, Алекс и Стефан, Георги Шопов („Гласът на България 2020) и Ива Иванова.

Веднага след тя сцената ще бъде пометена от музикалния феномен през последните години Керана и Космонавтите.

Във втория фестивален ден  ще се състои шоуто на царете на хумора Тутурутка и много състави от България, Грузия, Украйна.

Третия ден от Фестивала на цацата

ще бъде посветен на фолклорните традиции. Освен много местни и самодейни артисти и изпълнители, гостите ще видят и чуят талантливите Ива и Велислава Костадинови, както и оркестър Vivo Montana.

Куклен театър за най-малките,

игри, работилници и кулинарни състезания ще забавляват всички посетители през деня. А за всички, които искат партито да продължи до ранни зори сме приготвили и Silence Disco Party на плажа.

- реклама -