Африка

Кралицата праща Хари и Меган да живеят в Африка, за да не се превърне тя в новата Даяна

Меган Маркъл и принц Хари вече се преместиха в новия си дом, където очакват раждането на първото си дете. Но британски медии съобщават, че те вече планират ново голямо преместване.

След като свикне с новия живот заради бебето, популярната двойка планира да се премести в Африка. Там Меган и Хари ще живеят поне три години като част от хуманитарна мисия.

Съобщението за пресата беше направено от бившия личен секретар на кралица Елизабет II, лорд Гейд. Мястото, където ще живеят, все още не е известно, но е ясно, че тяхната ангажираност там ще се основава на хуманитарна работа в рамките на организацията Commonwealth.

В двореца се опасяват, че славата на Меган ще повтори историята с покойната Даяна

И именно това била истинската причина кралицата и нейните съветници да изпратят младото семейство надалеч. Елизабет не искала цялото медийно внимание върху Меган да я превърне във втора лейди Ди, която бе абсолютна любимка на британците и почти срина имиджа на кралската фамилия, когато разкри изневерите на принц Чарлз и колко самотна се чувствала в дворците.

Британската общественост също е в недоумение защо херцозите са решили да заминат и да живеят известно време в Африка. Все пак този континент има специално място в сърцата на Меган и Хари. Там те се влюбват един в друг, а също така отпразнуваха и нейния 37-ми рожден ден.

Принц Хари не крие публично колко много означава Африка за него, наричайки я „негов втори дом“.

- реклама -