кралица

Кралица Елизабет II с първо изявление по обвиненията на Хари и Меган

Кралица Елизабет II наруши мълчанието след шокиращите изявления на Меган Маркъл в интервюто на Опра Уинфри. Тя заяви в официално изявление, че „цялото семейство е натъжено“ от твърденията и че „повдигнатите въпроси, особено този за расизма, са обезпокоителни“.

Всички въпроси обаче са от частен характер и ще бъдат решени като такива, изтъкват от двореца.

Все пак кралицата отбелязва, че спомените за някои неща „се разминават“.

кралицата
сн. БГНЕС

„Цялото семейство е натъжено да научи пълната степен на това колко трудни са били последните няколко години за Хари и Меган. Въпреки че някои спомени се разминават, те се приемат много сериозно и ще бъдат разгледани от семейството обстойно. Хари, Меган и Арчи винаги ще бъдат много обичани членове на семейството“, добави кралицата.

Хари и Меган казаха в интервюто на Уинфри, че някой от кралското семейство е изразил „притеснения“ относно това „колко тъмна“ ще бъде кожата на сина им Арчи. Меган сподели също, че не е срещнала подкрепа за обсебилите я по това време мисли за самоубийство.

сн. БГНЕС

По-рано „Дейли Мейл“ съобщи, че членовете на кралското семейство са се затворили зад дебели стени и са провели спешна среща за това какви стъпки да предприемат по-нататък.

- реклама -