Бранджелина

Край на Бранджелина: Джоли и Пит се развеждат

Край на Бранджелина: най-горещата светска двойка в света се развежда. Това твърди изданието за светски клюки TMZ. CNN пък цитира източник, близък до двамата.

Според информацията до момента, Анджелина Джоли е подала молба за развод с Брад Пит в понеделник. Тя е посочила като причина непреодолими различия.

Бранджелина

Актрисата иска да получи попечителство върху шестте деца на двойката, като Пит ще има право на посещения при тях. Според TMZ Джоли не иска двамата със съпруга й да имат общо физическо попечителство, а само правно.

Няма трети човек

Източници на TMZ, близки до семейството, съобщават, че решението на Джоли за раздяла с Брад е свързано с начина, по който той се грижи за децата. „Тя е изключително разстроена от неговите методи“, посочва изданието. Не се съобщава и за трети човек в звездната двойка. Напротив, решението на Анджелина било изцяло заради отношенията между Пит и децата.

Бранджелина

Според документите, подадени в съда, актрисата няма претенции за финансова издръжка.

Като дата на раздялата е посочена 15 септември 2016 г. Актьорите не са се появявали заедно на публично място от юли, добавят от TMZ.

Не закъсня и реакцията на Брад Пит

Актьорът заяви пред в. „Дейли Мейл“, че е е много натъжен от събитията, но „най-важното сега е благосъстоянието на децата ни. Апелирам към пресата да им даде пространство, което заслужават през този тежък период, който предстои.“

Двойката не е била забелязвана заедно от месеци, а последната им снимка заедно е направена на червения килим през ноември миналата година.

Наричаха ги Бранджелина

Анджелина Джоли и Брад Пит са заедно от 2004 г. Те се срещнаха по време на снимките на филма „Мистър и мисис Смит“. Горещата им връзка стана причина за развода на Брад Пит с друга любимка на публиката – звездата от „Приятели“ Дженифър Анистън.

Бранджелина

Джоли и Пит се сгодиха през 2012 г. и се ожениха през 2014 г. Двамата имат три биологични и три осиновени деца. 15-годишният Мадокс е от Камбоджа, 12-годишният Пакс – от Виетнам, а 11-годишната Захара е родом от Етиопия. Актьорите станаха родители и на 10-годишната Шайло и 8-годишните близнаци Вивиан и Нокс.

Бранджелина

Преди няколко години Анджелина Джоли се подложи на двойна мастектомия, а тази година премахна яйчниците и фалопиевите си тръби, за да избегне опасността от рак.

Феновете на Джоли и Пит бяха шокирани от новината за раздялата на двойката.

И за двамата това не е първи брак. Джоли беше омъжена за актьорите Джони Лий Милър от 1996 г. до 1999 г. и за Били Боб Торнтън от 2000 г. до 2003 г. Преди нея Брад беше женен за Дженифър Анистън от 2000 г. до 2005 г.

- реклама -