хороскоп

Козирози и Телци се готвят за промени, Близнаците ги чакат големи дела

Овен

Очаква ви ефективен понеделник, който няма да ви натовари с факта, че е работен ден. Сега ще може да откриете забавлението в работата.

Телец

Този понеделник ще имате късмета да сте в челната тройка в офиса. Освен това днес ще осъществите сделка и ще се сдобиете с нови контакти, които ще ви помогнат да развиете собствените си планове.

Близнаци

Този понеделник няма да имате време за дреболии. Заложете на големите дела с дълготрайни последици за вас и кариерата ви.

Рак

Днес ще имате избор да се почувствате зле или да пренасочите усилията си към нещата, които сте сигурни,  че ви се получават добре. До вас са верни поддръжници, които ще ви помогнат да се справите отлично с  трудните моменти.

Лъв

Имате твърде обаятелен чар, за да получите слаба оценка за работата си днес, но помнете каквото не го свършите днес остава за утре. Не бъдете подозрително любезни, никой не ви гони, все още.

Дева

Днес ще сте напрегнати заради несвършени дела. Ще трябва да реагирате бързо, за да не изпуснете момента. Сладката умора в края на деня ще бъде възнаградена.

Везни

Новаторството е хубаво нещо, но преосмисляйте действията си преди да го осъществите. Благодарете се на хората които ви помагат и мислят за вашето добро. Хубавите моменти на деня са свързани с тях.

Скорпион

Този понеделник да се наложи да наведете глава. Не правете от мухата слон. Вечерта си осигурете романтична атмосфера.

Стрелец

Този понеделник трябва да се пазите от грешки по невнимание, които е напълно възможно да допуснете. Колкото и да не ви се иска е най-добре да запретнете ръкави.

Козирог

Това е ден, в който ще се случат големи промени в живота ви.

Водолей

Днес се пазете от любовни отношения в офиса. Издигането в кариерата е ваш приоритет, но по пътя има подводни камъни.

Риби

Днес не се изненадвайте, когато ви похвалят за добре свършената работа. За съжаление потупването по рамото все още няма да доведе до нови приходи, но и това ще стане.

- реклама -