Хороскоп

Козирогът проявява най-добрите си качества днес

ОВЕН
Днес ще се чувствате просто окрилени и готови не само да пътешествате, но и да покорите света. Не се дразнете от по-мудните хора, те нямат вашия запас от енергия.

ТЕЛЕЦ
Днес ще ви се иска да свършите някои по-практични неща, вместо да се шляете насам-натам безцелно. Една разходка сред природата би трябвало да включите към графата практично, защото ви закалява и ви вдъхва спокойствие.

БЛИЗНАЦИ
Днес ще сте просто очарователни и трудно някой може нещо да ви откаже. Използвайте момента, за да получите подкрепа за идеите си. Освен това е и ден за наричания и пожелавания. Обърнете се навътре и се запитайте какво искате. Пожелавайте си отговорно!

РАК
Ден, в който може да се отдадете на мечтите си и нищо чудно някой от тях да станат реалност, само трябва малко повече да вярвате. Не се впечатлявайте от подигравателните приказки на разни незапознати с истинската природа на нещата личности.

ЛЪВ
Благоприятен ден. Ще имате най-различни странни идеи, не ги пропускайте през съзнанието си. Срещите със стари приятели ще ви донесат много приятни емоции.

ДЕВА
Днес бъдете внимателни дори с най-обикновените домакински уреди, не са изключени наранявания поради невнимание. Не бъдете прекалено неотстъпчиви, не е изключено да се заблуждавате.

ВЕЗНИ
Днес ще сте трудно удържими, няма да ви свърта на едно място. Слава богу, че имате приятели и все ще се намери с кого да се впуснете да търсите авантюри. Не си забравяйте ума, като излизате.

СКОРПИОН
Днес ще действате решително и смело независимо от мнението на хората около вас. Прекалената категоричност не винаги е най-доброто при едно действие, но пък ще успеете да постигнете целта си.

СТРЕЛЕЦ
Днес има сериозна опасност да сгрешите не само в преценките, но и в действията си. Не действайте като “коне с капаци”, вслушайте се в мнението на хората около вас.

КОЗИРОГ
През този ден можете да проявите най-добрите си качества. Това няма да ви попречи да мрънкате и да се оплаквате, но нещата ще стават въпреки вас. Гледайте по-оптимистично на живота.

ВОДОЛЕЙ
Хубав ден ви очаква. Позволете си да се насладите на малките радости на живота. Любовта ще ви окрилява и ще ви да ви сили, дори може да ви посети някоя муза.

РИБИ
Имали и сте и по-добри дни, но не можете да се оплачете. Най-големите ви грижи ще са в семейството, но единствено там ще намерите топлина и съпричастност.

- реклама -