Коя зодия какви криминални наклонности има, стойте далеч от …

Според световни астролози някои зодиакални знаци са по-склонни да извършат престъпления. Освен това всяка една зодия има свой собствен специалитет. Ето кой за какво става в криминалния свят:
ОВЕН – Наемни убийци

Овните са най-добрите наемни убийци и биячи. Деастват като егоцентрици, егоисти и без капка мисъл за околните. Представители на зодията са Адолф Хитлер, бившият президент на Република Сръбска Радован Караджич… Също така и Сара Джесика Паркър и Винсент ван Гог.

ТЕЛЕЦ – Пране на пари

Телците са опасни и много ловки. Най-честото престъпление, за което ги хващат е пране на пари. Представители на зодията, които са запомнени с античовешките си действия:  Владимир Илич Ленин (изпратил между 50 и 200 хил. души в лагери), Саддам Хюсеин (разпоредил избиването на 100 000 кюрди при етническо прочистване). Според статистика на ФБР Телците са вторият най-опасен зодиакален знак.

БЛИЗНАЦИ – Най-неуловимите

Мошеници от класа – така най-добре може да се обобщят криминалните наклонности на представителите на зодия Близнаци. Те са изкусни измамници, фалшификатори, крадци. Нищо чудно, че най-рядко ги хващат. Не е в стила им да извършват престъпление, свързани с кръвопрелития. Представители на зодия Близнаци, които не се славят с добрината си: Маркиз дьо Сад, Че Гевара, Хю Лори, Айман ал-Зауахири, дясната ръка на бин Ладен. Кикотещ се, извратен, ненормален и чудовищно умен изверг.

РАК – Касапите 

Затворите са пълни най-много с представители на този зодиакален знак. Свръхчувствителни и нестабилни, те са извършители на най-жестоките престъпления. Обикновено извършват убийства от страст, не се задоволяват само с един труп и до жертвите оставят някакъв отличителен знак. Майк Тайсън (който хапе противниците по ушите).

ЛЪВ – Много опасни престъпници

Лъвовете са изключително опасни, склонни да извършват престъпления от честолюбие. Сред безчувствените представители на зодия Лъв, които не ценят човешкия живот са Бенито Мусолини (на чиято съвест лежат 30 000 етиопци, избити по време на италианската окупация и около 400 000 италианци, загинали във Втората световна война), Слободан Милошевич, легендарната шпионка Мата Хари и Наполеон Бонапарт.

ДЕВА Съвременните престъпни – с хакерски атаки

Тяхна специалност са кражбите с взлом и хакерските атаки. Не пропускат да вземат оръжие със себе си, когато излизат. От любов към оръжията у някои заловени представители на зодията полицаите са попадали на завидни оръжейни арсенали. Сред представители на зодията със своето чувство за мъст се отличава руският цар Иван Грозни.

ВЕЗНИ – действат „чисто“

Сред въздушните знаци Везните са най-криминално проявените. Те са въоръжени и страшно опасни. Най-често Девите са замесени в корупция, контрабанда и други “чисти престъпления”. Понякога изневеряват на себе си и стават добри серийни убийци. Видни Везни: Серийният убиец Чикатило, известен още като Ростовския канибал (убил и изнасилил 53-ма души, повечето от които деца), Лий Харви Осуалд (убиецът на Дж. Ф. Кенеди).

СКОРПИОН – Садистични убийци

За представителите на зодия Скорпион са типични престъпленията от страст, често стават и наемни убийци. Те лесно губят контрол. В състояние са да ликвидират човек само защото ги е ядосал. Сред най-големите екзекутори Скорпиони е Йозеф Гьобелс – министър на пропагандата в нацистка Германия. Заради него и фюрера му през Втората световна война загиват 46 млн. човека само в Европа.

СТРЕЛЕЦ – тихите стъпки в криминалните среди

Престъпният свят е пълен с представители на този слънчев знак, но рядко ги хващат. Те са умели измамници, крадци и обирджии. Обикновено не нараняват жертвите си. Стрелците са най-престъпни от огнените знаци, но и най-трудни за улавяне. Сред известните в криминалните среди представители на тази зодия е колумбийският наркобарон Пабло Ескобар.

КОЗИРОГ – хора за всичко

Козирозите се замесват във всички сфери на престъпния свят – крадат, убиват, участват в контрабанда на наркотици. Най-често се замесват в организираната престъпност. В йерархията са предимно шефове. По-садистични са дори и от Скорпионите, маниаци на тема контрол. Сред тях е угандийският диктатор Иди Амин, известен като Африканския касапин, приписват му около 300 хил. жертви.

ВОДОЛЕЙ – „ало“ измамници

Повечето представители на тази зодия са попадали в затвора за хакерство,“ало”-измами и манипулации. Сред Водолеите има един известен българин сериен убиец – Недялко Димитров-Момата (20 жертви), Николае Чаушеску (5 хил. убити само при свалянето на режима му, вероятно стотици хиляди са измрели от глад), Ким Чен Ир (между 600 хил. и 1 млн. измират от глад по време на управлението му). Пазете се – Водолеите са доста злопаметни и отмъстителни.

РИБИ – кралете на дрогата 

Рибите са най-изпипаните наркотрафиканти. Има ли разбит наркоканал – Рибите са вътре. Понякога се увличат по религиозния екстремизъм и стават магнетични водачи. Което в глобален мащаб е по-смъртоносно от действията на някой дребен сериен убиец. Може би най-известният представител на черната хроника е Осама бин Ладен.

- реклама -