Мелания
сн. БГНЕС

Коя първа дама се появи с убийствено високи ботуши

Е, как коя – разбира се Мелания Тръмп. Първата дама, на която всичко и стои добре и онази, която разчупи стереотипите в скучното иначе облекло на жените до световните политици.

Някои американски медии незабавно разкритикуваха 50-годишната съпруга на Доналд Тръмп за предколедния й стайлинг, коментирайки, че никой с подобни ботуши не бива да се разхожда из Белия дом.

Мелания обу чизмите, отправяйки се заедно със съпруга си към имението им Мар-а-Лаго в щата Флорида, където фамилията на американския президент ще посрещне коледните празници.

Първата дама на САЩ започна да се носи леко по-фриволно в оставащото съвсем малко време на съпруга й в Белия дом. Тя бе комбинирала чизмите с късо разкроено палто, облечено очевидно с цел да се акцентира на убийствено високия им ток.

Колкото до самите ботуши – те са дело на световно известния френски дизайнер Кристиан Лубутен и имат емблематичната за неговите творения червени подметки. Цената на модела е „скромните“ 2,195 долара. Справка в сайта на марката показва, че чизмите вече са изчерпани.

Интригата с ботушите на Мелания оцеля само в рамките на един самолетен полет, когато първото семейство на САЩ кацна в слънчева Флорида от зимния Вашингтон. Първата дама слезе от Еър Форс 1 в ефирна рокля на точки и летни обувки.

А, противно на слуховете за обтегнати отношения и дори възможен развод, Доналд и Мелания Тръмп демонстрираха близост и през цялото време се държаха за ръце.

- реклама -
Flashlight gif 640×90