Коя е сестрата на Мелания Тръмп?

Съпругата на американския президент Мелания Тръмп има доверено лице, което не е и няма да бъде сред сътрудниците на първата дама на САЩ в Белия дом.

Става дума за по-голямата сестра на Мелания – Инес Кнаус. Тя е с 4 години по-голяма от Мелания и се ползва с пълното доверие на по-малката си сестра и е неин неофициален главен съветник.

Инес внимателно се грижи за неприкосновеността на личния си живот. Тя живее в апартамент за 2 милиона долара и една спалня в лъскава сграда, собственост на „Тръмп Организейшън“.

Инес е художничка и от години е не просто най-близкият човек на сестра си. Тя й е посветила живота си напълно.

В интернет няма много нейни снимки, с изключение на направените през 2005 г. в голф клуба Мар-а-Лаго във Флорида, който сега е извънградска резиденция на Тръмп.

Сестрата на първата дама на САЩ почти не се появява публично, държи закрит акаунта си в Туитър и не напомняше за себе си по време на предизборната кампания в САЩ миналата година.

Преди време Мелания нарече сестра си „несравнима жена и приятелка“ в речта си на конгреса на Републиканската партия в Кливланд.

Мелания и Инес заедно напускат Словения през 90-те години на миналия век, за да започнат кариера в Милано, разказва фотограф, който познава двете сестри.

Докато Мелания работи като модел, Инес се надява да пробие в сферата на модния дизайн.

Инес  опровергава всеки слух срещу сестра си, прави го и сега, когато Мелания е първа дама.

 

 

- реклама -