кариера

Коя е най-подходящата професия за всеки знак в зодиака

Как да разберете коя области ви влече, за да я превърнете във ваша професия? Може да се допитате за това до астрологията, която има отговор за всеки зодиакален знак.

Овен

Последното нещо, което ще удоволетвори Овните е работата на бюро, защото те са страстни и енергични натури. Представителите на тази зодия са родени лидери, въпреки, че понякога може да са твърде импулсивни. Най-подходящите за тях са професиите, в които могат да се изявят като водачи и да покажат своята сила като например полицаи или в службите за сигурност. Също така може да се насочат към кариера, която е свързана с много разнообразие, движения и пътувания.

Телец

Телците се нуждаят от стабилност и рутина. Те обичат да има предвидимост и винаги да разполагат с план А, Б и дори В. Подходящи за тях са професиите в офис и зад бюро и изобщо всичко, което ще им даде поле да изявят своята прецизност. Също така може да изберат нещо, свързано с интериорния дизайн, особено ако са по-креативни.

Близнаци

Близнаците не обичат да бъдат контролирани и искат да правят каквото си пожелаят. Освен, че са много енергични, представителите на тази зодия имат афинитет към думите и словото. Журналистика или поезия са две изключителни подходящи за тях кариери. Като цяло за тази зодия най-подходящо е да работят на свободна практика, за да не се налага да се съобразяват с работно време и желанията на началниците. От Близнаците също така може да излязат чудесни актьори или телевизионни водещи, тъй като са много артистични. И да не забравяме – едни от най-изявените политици са именно от тази зодия.

Рак

Представителите на тази зодия са много състрадателни и обичат да са в полза на другите. В този контекст добре би било да упражняват професии свързани с медицината и правото – адвокати и прокурори. Също така от Раците става чудесни учители. Те обичат да се радват на чуждите успехи, особено когато са допринесли за тях.

Лъв

Лъвовете обичат да са под светлините на прожекторите и това им доставя изключително голямо удоволствие. Правото и политиката са техните най-силни области, в които биха могли да се развиват професионално. Също така за тях е подходяща кариера на звезда – ако имат талант на певци или актьори.

Тези професии са свързани с много стрес, но пък ще позволят на представителите на знака да са в центъра на общественото внимание, като заедно с това имат шанс да направят нещо добро за света и обществото.

Дева

Те имат аналитичен ум, който е много подходящ за професии, свързани с финансите, счетоводството и проучванията. Девите са детайлно ориентирани и имат нужда да са фокусирани в работата, която вършат.

Везни

Тук спор не може да има – Везните са родени да се занимават с право. Те се уповават винаги на правосъдието, истината и баланса. Подобно на Близнаците, Везните си ги бива и в словото, така, че може да подберат и професия, свързана с писане.

Скорпион

Скорпионите са склонни към драматизъм. Те не обичат да бъдат критикувани и държат изключително много на своята репутация. В същото време са шумни и никога не остават незабелязани. Затова трябва да преследват кариера, която ще фокусира вниманието към тях – промоутъри, маркетинг или нещо подобно. Също така от тази зодия излизат чудесни звезди, така, че помислете за театралната или музикалната сцена ако имат подобни таланти.

Cтрелец

Стрелците са пълни с енергия и имат нужда от креативни и гъвкави професии. Те не държат да са под светлините на прожекторите и не обичат чуждото внимание. Но, харесват екстремното. Може да се насочат към кариера в авиацията – пилоти, стюардеси или пък да станат каскадьори. Също така, представителите на тази зодия са родени търговци.

Козирог

Бизнесът в кръвта на Козирозите. Те са родени лидери и са безпардонни, което е особено подходящо за шеф на компания или екип, който има нужда от изявен водач. Също така с лекота могат да поемат постове на изпълнителни директори в големи фирми, защото нямат никакъв страх от работа с високо ниво на стрес.

Водолей

Стандартната кариера не е подходяща за тази зодия, чиито представители изобщо не обичат да се движат праволинейно. Но, тъй като живеем в общество, в което се изисква да работим, за да се издържаме, Водолеите успешно могат да упражняват професии свързани с неправителствения сектор както и в технологичната индустрия. Приляга им ролята на обществено-социални активисти.

Риби

Рибите са чудесни слушатели и винаги вникват в чуждите проблеми. Затова представителите на тази зодия често играят ролята на психотерапевти за своите близки и приятели. Те умеят да проникват дълбоко в човешката психика и да разбират емоциите. Затова няма да е изненада ако посочим, че най-подходящата кариера за тях е свързана именно с психологията и психиатрията.

- реклама -