Марадона
сн. БГНЕС

Коя беше последната жена до Марадона?

Приживе Марадона бе футболен Бог и въпреки непрестанните му изцепки с наркотици и алкохол, той продължи да стои на своя пиадестал до сетния си дъх. В годините виждахме дон Диего да влиза и да излиза от клиники за зависимости, но за никой не беше тайна, че не по-малко от забранените субстанции той обичаше красивите жени.

Kaкто подобава на мъж със славата на Марадона той има дълъг списък от любовни завоевания и е признат баща на 8 деца.

Последната връзка на Марадона беше с 30-години по-младата Росио Олива.

Двамата се срещат през 2011, а няколко години преди това Диего се развежда със съпругата си Клаудия след 17 г. брак и 25 години любов. С Росио имат общи интереси – самата русокоса аржентинка дълги години е играла женски футбол е постоянно до него по стадионите.

сн. БГНЕС

Година след запознанството си, Росио и бившия футболист се сгодяват, но до брак така и не се стига, въпреки, че любовта им продължава до 2018-а. Тогава Росио „изрита“ Марадона от къщата, която той бе купил за нея в скъпарския квартал „Бела Виста“ на Буенос Айрес.

сн. БГНЕС

Казват, че Марадона така и не успял да я забрави и много трудно преживял раздялата. Чупел всичко пред очите му, когато гледал интервютата на бившата си любима по телевизията, в които тя разказвала, че са се разделили.

През април 2014 г. двойката се разделя за кратко, след като Диего обвинява годеницата си в кражба на часовник и ювелирни изделия от неговия дом в Дубай. Самата девойка отхвърля всички упреци и малко по-късно двамата се събират. Тогава по нейните думи Марадона е започнал да я бие.

сн. БГНЕС

Приблизително около времето на финалната им раздяла, в аржентинските медии се появи видео, за което се твърди, че е от момент, в който Диего удря Олива. Клипът обаче е с много лошо качество и на него се чува приятелката на Марадона да крещи: Спри, спри! Самият той се защити, заявявайки, че при въпросния скандал е избил телефона от ръцете на Росио, но отрече да я е удрял.

И в крайна сметка любовта с последната жена в живота на Диего Марадона завършва грозно – тя го дава на съд, претендирайки за „финансови компенсации“ за края на отношенията им. И започва публично да се появява в компанията на млади и красиви любовници…

- реклама -
Flashlight gif 640×90