Десислава Иванчев, Коцето-Калки

Коцето Калки и Десислава Иванчева повеждат листи

Костадин Георгиев-Коцето Калки и бившият кмет на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева повеждат листи в едни от най-невралгичните райони за предстоящите избори.

Те са от гражданската квота на партията Общество за Нова България.

Основателят на легендарната група „Медикус“ ще търси подкрепата на избирателите в Бургас и в Пазарджик. Държаната в домашен арест Десислава Иванчева ще опита да повтори пробива на гражданското общество от 2016 година, когато бе избрана като независим кмет на „Младост“. Тя тръгва към парламентарната трибуна от 23 и 24 избирателни райони в София, в които освен „Младост“ влизат Витоша, Изгрев, Красно село, Лозенец, Панчарево, Студентски, Триадица, Възраждане, Искър, Кремиковци, Оборище, Подуяне, Сердика, Слатина и Средец.

Десислава Иванчева счита, че влизането в Народното събрание на Общество за Нова България съвсем не е химера и припомня, че на последните избори тя съвсем сама получи доверие на над 30 000 избиратели. Партията ще участва в парламентарните избори с №26 в бюлетината.

Освен Костадин Георгиев и Десислава Иванчева, водачи на листите са хора изявени в различни области. През следващите дни те ще бъдат представени, както и изборната платформа. Самата Иванчева вече загатна, че кампанията ѝ ще бъде доста нестандартна, като обяви, че една от целите ѝ е легализиране на медицинската марихуана.

- реклама -