котарак, изпран, пералня
Снимка: архив Flash News

Котарак оцеля след като беше изпран в пералнята

Котарак оцеля, след като беше изпран в пералнята. след като беше изпран при 60-градусова програма в пералнята на своята собственичка. Той се е оказал на неподходящото място в неподходящото време, след като решил да подремне сред мръсното пране, пишат британските медии.

Стопанката на котарака Боби, Лиза Кийфи, не е разбрала какво се е случило, докато не чува силен шум от пералнята. Тя е извадила животното след прекарани почти две минути във водата.

Не съвсем невредим

След необичайното си приключение Боби веднага е заведен на ветеринар. Той установява, че животното е в шок, с понижена телесна температура и се нуждае от вливане на течности.

„В моята 15-годишна кариера като ветеринар не съм виждал подобен случай“. Споделя пред Би Би Си един от докторите, прегледал 9-месечния котарак.

Според неговата собственичка той и преди е влизал в пералнята и се е налагало да го вади от там, преди да пусне прането. Точно преди инцидента тя го е извадила от машината, за да може да сложи още дрехи. Любопитната котка изглежда отново се е вмъкнала на любимото си място за дрямка.

„Боби си научи урока по трудния начин, той вече не се доближава до пералнята“, споделя неговата стопанка

- реклама -