Костадинова

Костадинова и Кралев се срещнаха със спортистите ни в Рио

Председателят на БОК Стефка Костадинова посети олимпийското село в Рио и се срещна с българските спортисти, треньори и официални лица.

Тя, заедно с министъра на спорта Красен Кралев пожелаха успех на българските спортисти и ги окуражиха преди предстоящите състезания. „Искам да ви пожелая успех, да ви вдъхна кураж за олимпийските стартове. Всеки един който е спечелил олимпийска квота е тук с напълно законно самочувствие. Трябва да се борите докрай, защото тук няма големи имена. Тук всички почват от равен старт. Вие имате голям потенциал. Аз като спортист, който е минал през целия този път знам, че няма нищо страшно. Просто човек трябва да вярва в силите си, да има голямо самочувствие, за да постигне това за което се е готвил 4 години. Стискам ви палци. Ще бъде трудно. Всичко което зависи от мен ще го получите. Пожелавам ви медали. Пожелавам ви много добро класиране и най-вече да постигнете това за което сте се готвили през последните 4 години. Винаги съм ви била на кадем. Надявам се и на тези игри да е същото„, заяви пред спортистите ни Стефка Костадинова.

Кралев с подарък към Ивет

Министър Кралев връчи на Ивет Лалова, знаменосец на българската делегация при Отриването, икона на Света Богородица за късмет и успех на целия ни олимпийски тим. „Бъдете концентрирани, спокойни и уверени. Това са вашите игри. За едни първи, за други поредни, за някои последни – възползвайте се максимално от тях“, заяви министър Кралев.

- реклама -