Костадинов: „Възраждане“е заплаха за националните предатели

Костадинов: „Възраждане“е заплаха за националните предатели. „Възраждане“ е заплаха за националните предатели“. Това каза от парламентарната трибуна лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Изминаха десет дни откакто изборите приключиха. Време за оценка на това, което се случи и създаване на планове за това, което предстои“, заяви той.

„Обръщам се само към своите сънародници, тъй като всички в тази залата трябва да бъдем само едно – българи“, започна обръщанието си от парламентарната трибуна лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Да, Възраждане е заплаха, но заплаха за чуждите агенти“, каза той.

„Възраждане“ иска българските граждани да кажат дали искат да приемем еврото, добави още той.

Свободата и независимостта на България идват и никой и нищо няма да ги спре“, каза още Костадинов.

От името на 358 000 свободни българи съм тук, за да кажа „ние няма да търпим“.

„Избирателите ни изпратиха в парламента, за да запазим българската финансова независимост, да не допуснем вкарване на държавата във войната в Украйна, да предоговорим отношенията си с ЕС, да не допуснем фалит на държавата и винаги и на навсякъде да защитаваме българският национален интерес. За тези пет приоритета сме готови да разговаряме с всички останали политически сили в парламента. Защото дори да не уважаваме другите избраници тук, ние сме длъжни да уважаваме техните избиратели“.

Това заяви в декларация при откриването на 49-ото Народно събрание лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Той подчерта, че българите се пробуждат и Народното събрание тепърва ще придобива все по-изявен български облик.

- реклама -