Георги Костадинов

Костадинов: Левски вдигна летвата високо

Левски вдигна летвата високо. Твърдението е на футболиста на „сините“ Георги Костадинов. Според полузащитника отборът му трябва да показва постоянство и добра игра, а класирането не е от толкова важно значение към настоящия момент.

Костадинов призна, че той и съотборниците му са разочаровани от равенството в предишния кръг с ЦСКА-София. „Сами за себе си знаем, че можехме да играем и по-добре, още повече, че в течение на двубоя имахме своите шансове да го решим напълно в наша полза. Не успяхме и така на края съжалявахме за изпуснатите две точки”, заяви футболистът на Левски.

Халфът коментира и предстоящият сблъсък с бившия му отбор Берое. „Очакванията ни за следващия мач са за победа. В последните дни в самите нас се наслои един негативизъм, породен от това, че не показахме най-доброто, на което сме способни срещу ЦСКА-София. Убеден съм обаче че срещу Берое ще покажем силата си”, каза Костадинов.

Нов договор

Националът коментира и ситуацията около неговия договор с Левски, който изтича в края на сезона. „Не обръщам внимание на спекулациите по тази тема. Ръководството ще си направи изводи от играта ми на терена, а едно евентуално предложение за договор ще бъде вследствие на моята форма и това, което показвам в мачовете„, коментира Костадинов.

- реклама -