Костадинов: Текат опити за купуване на депутати, Петков поиска да подкрепим Рашков за шеф на КПКОНПИ (На живо)

Текат опити за купуване на депутати, а Кирил Петков ме потърси да подкрепим Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ. Това заяви лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов, който дава днес пресконференция на тема: „Правителствената търговия на народни представители“.

На срещата с медии присъстват Костадин Костадинов – председател на Възраждане, инж. Николай Дренчев – организационен секретар на ПП Възраждане и народен представител от парламентарната група, Стоян Таслаков – депутат.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов алармира на извънредна пресконференция за опит за търговия с техни депутати.

„Вчера получихме информация от трима от нашите народни представители, че с тях са се свързвали представители на управляващите, които са им предлагали най-различни форми на стимули, с които да бъдат мотивирани да подкрепят управление на Асен Василев и втори мандат на досеташната коалиция“, посочи Костадинов.

Костадинов заяви, че на депутатите са били предлагани „различни видове стимули“. „Всички тези опити да бъдат склонени наши народни представители, са били напразни“, отбеляза той и поясни, че извънредната пресконференция е именно да се покаже, че „настоящият парламент е достигнал дъното“.

Лидерът на „Възраждане“ допълни, че управляващите са „престъпници и национални предатели, които трябва да изгният в затворите“.

„Въпреки напъните американските марионетки да съставят кабинет, ние това няма да го допуснем. Защото те превърнаха България в най-долнопробната американска колония в света“, заяви той.

Костадинов допълни, че Кирил Петков трябва да бъде подведен под наказателна отговорност не сазо заради националното предателство, но и за „ред други престъпления“.

Той се обърна към депутатите от ИТН и ДБ като ги призова, ако у тях има „все още грам съвест и човешко достойнство“, да станат независими депутати и да не подкрепят настоящия престъпен кабинет.

Четете още:

 

- реклама -