Костадин Костадинов: С ПП няма какво да разговаряме, по-добре да се свържем с Американското посолство

Костадин Костадинов: С ПП няма какво да разговаряме, по-добре да се свържем с Американското посолство.

„Всички имаме едни и същи проблеми, друг е въпросът, че някои обичат да ги загърбват или неглижират, а други дават различни решения. Ние ще предложим нашето виждане, а дали то ще срещне подкрепа в Народното събрание, зависи от другите народни представители“. Това каза пред БНР Костадин Костадинов, лидер на партия „Възраждане“.

„Що се отнася до ПП – няма какво да разговаряме с тях, по-добре да се свържем с Американското посолство. Ние сме готови да вземем третия мандат. Няма значение личностите в успелите държави, а политиките и решенията на проблемите. Винаги се вторачваме в личностите, а не в това, което предлагат те“.

В предаването  той посочи, че от „Възраждане“ никога не са гонили журналисти, а „чужди агенти на влияние“:

„Журналистът е този, който дава всички гледни точки. Американските медии в България представят едностранчиво нещата и манипулират общественото мнение… Ние нямаме нищо против хората, които работят в тези медии, но не желаем да имаме нещо общо с медиите, в които работят. Моралът ни не го позволява“.

„Защитата на българския национален интерес е отъждествявана от американските медии в България като защита на руския интерес. Това е тяхната мантра“, допълни той.

- реклама -