Костадин Костадинов, Възраждане. революцията, нахлуване, НС, парламент, тестване, ученици

Костадин Костадинов: Алексей Петров беше свързан с ППДБ, а чрез „Татко Петко“ кадруваше в службите

Костадин Костадинов, Възраждане, Фейсбук:

Тъкмо американските медии бяха почнали да се упражняват с фалшивата новина за въображаема връзка на Възраждане с въображаеми „руски шпиони“ в Англия и стана ясно, че в София е убит Алексей Петров.

Тук вече е налице нещо съвсем различно – ставаме свидетели на връщане на мутренските години и развилняване на престъпността в България. Публична тайна е, че Петров беше свързан с ППДБ, а връзките му с лицето, известно като „Татко Петко“, бяха основа за опити за кадрувания в МВР и службите.

Когато престъпни мутри като сегашните управляващи от престъпната коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ вземат властта, неизбежно се стига до убийства. Разбира се няма как да не припомня и странното съвпадение между пристигането на новия американски посланик Мъртън (неслучайно вече масово наричан Мъртъв) и внезапните покушения срещу знакови престъпни мутри като Къро и сега Петров.

Едно е ясно – независимо от това кой избива бандитите, мутренското правителство върна обратно забравените мутренски години.

Остава само да си зададем един последен въпрос – кой ще бъде следващият? И дали няма да е политик? В Хаити убиха президента на държавата, та какво остава за нашата пропаднала колониална територия.

- реклама -