кома София катастрофа Пловдив Поповица Плевен детето волтова дъга маршрутка Бяла Слатина Варна катастрофа жеги мъж Стамболийски токов удар

Кошмар на пътя! Жена и малко момиче загинаха при тежка катастрофа в Шуменско, мъж е тежко ранен

9-годишно момиче и 58-годшина жена са загинали, а мъж е тежко състояние при тежка катастрофа при разклона за село Дибич.

Това съобщиха от Областната дирекция на МВР – Шумен.

В 11:34 часа в оперативната дежурна част на Областната дирекция на МВР – Шумен и оперативния център на РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че на пътя Шумен – Карнобат до разклона за село Дибич е възникнал тежък пътен инцидент. На място са изпратени екипи на ОД МВР Шумен, РС ПБЗН – Шумен и Центъра за спешна медицинска помощ.

 

По първоначални данни са се ударил лек автомобил „Опел”, с шуменска регистрация и товарен автомобил „ДАФ” са хасковска регистрация. До момента в МБАЛ – Шумен е транспортиран мъж, който е управлявал лекия автомобил и по първоначални данни е в тежко състояние. По първоначална информация са загинали две от пътничките в лекия автомобил: предполага се жена на 58 години и момиче на 9 години.
Продължават действията на екипите за изваждане от кабината на водача на товарния автомобил. Движението в посочения участък се регулира от полицейски служители. Водачите на МПС да се движат с повишено внимание и стриктно спазват указанията им. Предстои да бъде извършен оглед на мястото на инцидента.

- реклама -