Нинова, БСП, избор

Корнелия Нинова: Призовавам за смело, спокойно и мъдро гласуване

Призовавам всички социалисти да гласуват спокойно и мъдро.

Това заяви кандидатът за председател и сегашен лидер на БСП Корнелия Нинова.

Тя даде своя вот в столичната секция на БСП на ул. Оборище.

Днес всеки глас е важен. От вашия глас зависи съдбата на БСП и бъдещето на България, каза Нинова.

Аз гласувах точно за това – мнението на всеки да бъде значимо. Всеки да участва в своето бъдеще. За първи път правим такъв избор, за това призовавам за висока активност, смело, спокойно и мъдро гласуване. Гласувах да сложим край на това порочно управление на България.

На днешния ден е била битката при Маратон. Тогава гърците побеждават персийците и спасяват гръцката демокрация. Един грък, Фидипид, бяга от Маратон до гората в Атина и съобщава, че на площада победата. И до днес в Олимпийските игри има маратонско бягане, а политиката е маратонско бягане – изисква постоянство и издръжливост. Ние, българските социалисти, в последните 4 години бяхме постоянни в битката с мафията“, коментира Нинова.

На въпрос за неяснотите около изборните списъци, Нинова заяви, че те се правят от структурите и членовете на БСП. Тя определи като обидни към тях твърденията за манипулации. Кандидатите имат застъпници почти навсякъде, има повече от 1100 секции, няма как да се упражнява натиск или фалшификации, заяви Нинова.

 

 

- реклама -