Колко струва годежният пръстен на Дженифър Лопес?

Дженифър Лопес се сгоди за приятеля си Алекс Родригес. Бившият бейзболист, за когото това ще бъде втори брак, се похвали с новината в социалната мрежа.

Той постна снимка с огромен диамантен пръстен, който вече краси ръката на изпълнителката, а към него написа: „Тя каза „Да““.

View this post on Instagram

she said yes ♥️

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Малко по-късно същият кадър се появи и в профила на певицата.

Кога ще е голямото събитие обаче, все още не е ясно.

Близки на двойката разкриват, че Родригес е предложил на изпълнителката на плажа. Двамата са на почивка в курорта „Бейкърс бей“ на Бахамските острови.

По данни на „Дейли мейл“, бижуто е на стойност 4,5 млн. долара. Цената на украшението е разкрил ювелир от американската компания Rare Carat. „Екипът ни по скъпоценности и доктори на науката пресметнаха, че пръстенът с 20-каратовия диамант струва около 4,5 млн. долара“, пояснява той.

Той уточнява, че сметките са верни, ако става дума за чист диамант. „Със сигурност той е такъв, все пак го е подарил Алекс Родригес“, добавя експертът.

Според E! News, цената на диаманта с правоъгълна форма е около един милион долара. Андрю Браун, президент на компания за диаманти WP Diamonds, казва, че камъкът е около 10 карата, много качествен, с много малки инклузии и голяма чистота. Модната експертка Лорън Макколи пък е на мнение, че бижуто е 15 карата и струва около 1 милион долара.

- реклама -