Колко продължава идеалният секс

Сексът на средностатистическия британец продължава по-малко от 10 минути, време достатъчно за сваряването на едно яйце. Ако към времето бъде прибавено и това, посветено на любовната игра, става около 19 минути. В прочуване на фирма за секс играчки участвали 4 000 британци. Всеки четвърти от тях споделил, че подвизите му в леглото продължават 20 минути. Двама от трима пък споделят, че добрият секс продължава 15 минути.

Проучвания в годините показват, че британците с времето отделят все по-малко време за секс. Проблемът, който се очерта след проучването е, че само една трета от участниците в анкетата доверили, че имали споделени оргазми.

Според друго проучване дамите са на мнение, че идеалната продължителност на половия акт е средно 16 минути. Минута повече очакват жените на възраст между 45 и 54 години към партньорите си. В техните представи перфектният секс трае 17,3 минути. Според дамите на възраст между 36 и 44 години е желателно мъжът да издържа в леглото 16,12 минути, показва проучване на компанията Prolong.

- реклама -