Колин Фърт със съпругата си

Колин Фърт се разделил тайно със съпругата си през 2015 г.

Актьорът Колин Фърт и съпругата му – продуцентката и режисьорка Ливия Гуиджиоли, обявиха, че са се разделили тайно през 2015 година …. но само за кратко. Те оповестиха новината едва сега, след като в петък изтекоха съдебни документи и стана ясно, че двамата са били замесени в полицейско разследване срещу журналиста Марко Бранкачиа.

Според сведенията, по време на „почивката си от брака“, съпругата на Фърт залитва по Бранкачиа, който е неин приятел от детството. След като взема решението да се върне при съпруга си обаче, той започва да я тероризира с „плашещи съобщения и телефонни обаждания“. Събитията карат Фърт и Гуиджоли да подадат съвместно оплакване срещу журналиста.

„Преди няколко години Колин и Ливия решиха да се разделят. През това време Ливия имаше кратка връзка с бившия им приятел г-н Бранкачиа. След това семейство Фърт се събра отново. Г-н Бранкачиа обаче започна ужасяващ тормоз, който продължи няколко месеца. По-голяма част дори е документирана. По очевадни причини, семейство Фърт никога не са имали желанието да оповестяват публично този въпрос“, заяви говорителят на двойката за в. „Таймс“.

Пред същото издание италианският журналист отхвърли обвиненията и заяви, че след раздялата си с Ливия е контактувал с нея и съпруга й само три пъти.

„Моето „преследване“ се изразява в две съобщения през WhatsApp, след като тя сложи край на връзката ни през юни 2016 година, както и един имейл“, защити се той и я обвини, че всъщност тя е била тази, която му е изпращала хиляди съобщения, снимки, видеа и дори свой дневник.

Справка показва, че 55-годишният журналист работи към италианската информационна агенция ANSA, където е международен репортер.

Фърт и Ливия Гуиджиоли са женени от 21 години и имат две деца. От години семейството живее заедно в Италия, като Фърт пътува извън нея само когато трябва да снима нов филм.

- реклама -