повишение, хороскоп, годишен, 2022

Кой как прощава прегрешенията? Опасно е да нараним Лъв и Скорпион

Има зодии, които астрологически са предразположени никога да не прощават прегрешенията, колкото и да твърдят обратното. Някои знаци по астрологична характеристика са по-толерантни от други. Но има и доста хора, които изпитват истинска ненавист към тези, които са ги подвели в личен план. Други пък предпочитат да забравят лошото и да продължат напред. Едни знаци са по-злопаметни, други – по-толерантни. Ето кой какъв е според зодията, като се направи уточнението, че това са звездните предпоставки, а развитието на характера и съответната ситуация за всеки са различни.

Овен

Въпреки че Овенът може много да се ядоса на грешката ви към нея, много е вероятно тя бързо да ви прости и да забрави за постъпката ви напълно. Овните често реагират и действат импулсивно, преди да обмислят ситуацията, така че са толерантни към грешките на другите, защото знаят, че и те не са безгрешни.

Телец

Телците са склонни да бъдат злопаметни. Ако нараните някого от тази зодия, той дълго време ще таи негативните си чувства към вас, дори и да не го показва явно. За Телеца наистина ще трябва да намерите начини да му се реванширате за лошата си постъпка, и то многократно, ако искате да я забрави с времето и да ви прости от сърце.

Близнаци

Близнаците по-скоро ще се колебаят да простят ли на някого грешката или пък не. Те постоянно имат две противоположни идеи за нещата в главата си. Конфликтът между интуиция и разум при тях е най-голям. Освен това те много се влияят от чуждото мнение и ако близките и приятелите им ги съветват да не ви прощават, те ще се съобразят – но и обратното е важно със същата сила.

Рак

Ако нараните чувствата на един истински Рак, той ще преживее нещата наистина много дълбоко. Затова и хората от този зодиакален знак не са много умели в прощаването на чуждите грешки, особено ако те са допуснати от половинката им. Предадете ли доверието на един Рак, едва ли някога ще успеете да си го възвърнете напълно – той винаги ще си има едно наум.

Лъв

Ако нараните егото на Лъва, него не само ще го заболи, но и той ще се озлоби доста и ще се постарае да си върне го тъпкано. Лъвовете са горди същества и трудно прощават чуждите прегрешения спрямо тях. Единственият начин да ви прости лошото спрямо него поведение е, ако наистина осъзнава колко ценни сте в неговия живот. Лъвовете искат да са в хармонични отношения с близките си хора и рядко таят пасивна агресия.

Дева

Девите ще обмислят дълго вашата постъпка, преди да решат дали да ви простят прегрешението или пък че не заслужавате да ви дават втори шанс. Това е така, защото те обичат аналитичното мислене и винаги обмислят внимателно всяко свое решение и действие. Хубавото е, че ако ви простят, те никога няма да ви натякват грешката след това.

Везни

Истинските Везни не обичат дисхармонията, в която и да е сфера от живота си. Ето защо, ако половинката им съгреши спрямо тях, те по-скоро ще простят. Везните предпочитат просто да забравят лошото и да продължат напред с живота си, а не да са в състояние на постоянен конфликт и дисбаланс със своя партньор.

Скорпион

Скорпионите са склонни да анализират и хиперболизират твърде много чувствата си. Те ще се чувстват зле наистина дълго време, ако половинката им ги е подвела с поведението си. Те няма да покажат колко са наранени, но и няма да простят току-така чуждата грешка. Да не забравяме, че това е най-отмъстителният знак в зодиака и винаги ще намери начин да си върне!

Стрелец

Стрелците не обичат да крият чувствата си, включително и лошите. Тоест, ако някой ги подведе, те ще му се ядосат много, но с времето по-скоро ще предпочетат да пренебрегнат и да забравят напълно ситуацията. Те ще простят прегрешението, но само ако преценят и се уверят, че няма да съжаляват един ден, че са дали втори шанс на въпросния човек.

Козирог

Ако един Козирог бъде предаден от своята половинка, той едва ли ще прости лесно. Козирозите мразят, когато странични неща пречат и осуетяват постигането на целите им. Затова, ако сметнат, че даден човек спира развитието им, като ги натоварва твърде много емоционално, те ще му обърнат гръб, вместо да му простят.

Водолей

Истинският Водолей е склонен да прости грешката само на човек, за когото е убеден, че искрено съжалява за постъпката си и че никога няма да дръзне да я повтори. Ако съгрешите в поведението си спрямо някой от зодия Водолей, бъдете сигурни, че той няма да забрави лошото, дори да се прави, че ви е простил напълно.

Риби

Ако искате да видите най-лошото лице на някого от зодия Риби, то направете нещо погрешно спрямо него, така че наистина да го заболи. Със сигурност ще разберете, че този човек няма да допусне да го подведете втори път. Рибите признават, че грешките са нещо човешко, но не са толерантни, когато някой греши фатално спрямо тях.

Източник: Телеграф

- реклама -