Кой е вашият цвят според зодиакалния ви знак

Кой цвят ще ви донесе щастие според зодиакалния ви знак

Овен

Артистичните Овни притежават силни характери. Невъзможно е да не бъдат забелязани. Затова техният цвят е червеният. Той символизира властта, силата и победата. Именно затова този зодиакален знак се стреми към лидерство. Всички оттенъци на червеното придават на Овена увереност и настроение.

Телец

Телците са творчески натури. От детството си те са склонни към музиката, поезията и изобразителното изкуство. Те са спокойни, търпеливи и са способни да предотвратят конфликт. Техният характерен цвят е синият. Стремят се към хармоничен живот и са способни да приложат всякакви усилия, за да достигнат целта си. Допълнителна помощ и пъддръжка оказват зеленият и жълтият цвят.

Близнаци

Цветът на щастието за Близнаците е жълтият. Той е свързан с радостта, хармонията и свободата. Помага на човек да се избави от отрицателните емоции и му придава лекост. За представителите на този знак главната цел в живота е да опознат всичко ново. Близнаците обичат да общуват, стремят се към нови запознанства с интересни хора, стараят се да посетят нови места. Жълтият цвят им помага да получат нови знания, придава им увереност и оптимизъм.

Рак

Раците са спокойни и чувствителни. Но малко са хората, които се досещат какви загадки крие техният вътрешен свят. Те рядко споделят мислите си даже и с най-близките си. Техният цвят е сребърният. Той им осигурява хармония и яснота на ума, а също има и успокояващи свойства. При избор на украшения се препоръчват именно сребърни аксесоари. Благодарение на своята енергия те могат да осигурят защита и да се превърнат в талисман за благополучие.

Лъв

Лъвът е царствена и харизматична натура. Той обича да се намира в обкръжението на красиви вещи и не одобрява евтините имитации. Характерните цветове за този зодиакален знак са златното и оранжевото. Благодарение на тяхното влияние Лъвът винаги е уверен в себе си и не се бои да се изявява пред публика. Добре е Лъвът често да облича ярки дрехи и тогава Фортуна винаги ще бъде на негова страна.

Дева

Практичната и трудолюбива Дева е тясно свързана със земната стихия, затова нейният цвят на късмета е кафявият. Природната енергия й дава сила и въплъщава в нея най-положителните качества. Девата е тактична и сдържана, но усилено се стреми към идеала. Главното й желание е да промени света към добро и да намери в него своето място. Оказвайки се в благоприятни условия, Девата може да достигне своите цели, но задължително трябва да носи у себе си двойка вещи в кафяв цвят.

Везни

Везните нямат амбицията да получат от живота всичко и веднага. Везните мечтаят да поддържат баланс във всичко, като им помага светлосиният цвят. От цялата гама именно той е най-духовният цвят и играе неизменна роля в живота на Везните. С негова помощ те могат да постигнат не само успеха, но и равновесието в живота.

Скорпион

Този знак притежава силна енергия и с нейна помощ Скорпионът е способен да достигне всяка цел. Допълнителна сила му придават тъмночервените и пурпурни оттенки. Те притежават силна енергия и подтикват към действие. За съжаление, понякога те са способни да пробудят негативни емоции като раздразнение, злоба, излишна самоувереност. В такива моменти Скорпионът трябва да се отдаде на работата и да насочи силите си за достагане на успеха.

Стрелец

Според астролозите на Стрелците носят успех виолетовият и зеленият цвят. Те символизират изобилие, богатство и успех. Тези цветове често може да бъдат срещнати в природата, затова Стрелците могат да достигнат до успеха много по-бързо в сравнение с другите зодии. В топло време тези цветове са практически навсякъде. През зимата Стрелците може да украсят домовете си с растения във виолетов цвят. Те ще дават допълнителен стимул.

Козирог

Козирозите се отличават от останалите представители на зодиака със своята целеустременост и трудолюбие. Ако искат да достигнат успех, то ще го направят като провбат най-различни методи. Ще им помогне енергията на кафявия цвят. Стабилността и практичността са главните характеристики на този цвят, а те са характерни за самите Козирози. Влиянието на кафявия цвят ще им помогне да погледнат на света по-реалистично. Това се забелязва в акуратното отношение към парите, съсредоточеността и сериозния подход към изпълняваната работа.

Водолей

Водолеят е покровителстван от стихията на въздуха, затова е така свободолюбив. Не обича да се затваря в рамки. За да засили своя късмет, той трябва да бъде обкръжен от вещи със светлосин цвят. Той притежава лечебни свойства, помага да се достигне хармонията, а в нужния момент освобождава от негативни емоции. Този цвят носи положителна енергия, затова е добре да бъде част от дрехите. Така късметът ще е винаги с Водолея.

Риби

Това е най-загадъчният е непредсказуем знак. Тайните на тези души не могат да разберат дори близките хора. Само няколко оттенъци могат да привлекат късмета в живота им. Лилавото пробужда у тах скрити таланти. Синият цвят дарява спокойствие в стресови ситуации. Сребърният придава търпение и волност. Съчетанието на тези цветове е ключът към успеха. Използвайте ги в дрехите или декорите на дома си, така животът им ще се промени към добро.

- реклама -