зодия

Кой е най-краткият път на вашата зодия до богатството?

Астролозите вярват, че навикът да харчим пари се определя не само от характера и начина ни на живот, но и от звездите. Съвместно с британски психолози те са установили ясна връзка между звездите и финансовото ни състояние, като са анкетирали 2400 души за отношението им към парите. Целта е била да разберат дали има някаква връзка между характеристиките, приписвани на всяка зодия и състоянието на техните финанси.

Така било доказано, че подредбата на астрологичните знаци се отразява на ежедневните ни разходи, на спестяванията ни и слава Богу, именно нея можем да укорим като виновник за необузданото ни желание за импулсивни харчове.

Овен: Най-лошите в управлението на парите

Овните вярват в мита, че парите се печелят, за да бъдат похарчени и са склонни към безмислен шопинг. Те имат най-трудните отношения с парите, тъй като 61% от тях са във вечната борба за по-добър живот. 72% от анкетираните признали, че живеят от заплата до заплата, което не е изненадващо, тъй като Овните обичат да живеят пълноценно.

Астролозите препоръчват: Овенът трябва да работи усилено върху финансите си, за да подобри връзката си с парите, тъй като им е трудно да ограничат разходите. Ако следите отблизо приходите и разходите си, това ще ви помогне да намалите ненужните харчове.

Телец: Склонен към самоугаждане

53% от Телците се борят с финансите, те се оказват поредната зодия, която има трудна връзка с парите. Само 38% от анкетираните имат спестявания, което показва тяхната любов към добрия живот.

Астролозите препоръчват: Тъй като Телецът има силна любов към всичко, което е скъпо, великолепно и брилянтно, спестовността е нещо, на което трябва да се научат. Ако не са по-предпазливи по отношение на харченето си, желанието за добър живот и купуването на скъпи неща може да се превърне в голяма пречка за спестяванията им. Те трябва да помислят два пъти за харчене и внимателно да анализират покупките, вместо да задоволяват импулсивните си желания.

Близнаци: Склонни към финансови рискове

Известни със своята непредсказуемост и импулсивност, Близнаците са най-застрашени финансово. 43% от хората от тази зодия са признали, че се борят с финансите, което се дължи главно на факта, че 62% харчат повече от половината от заплатата си преди края на месеца.

Астролозите съветват: Близнаците обичат да се отправят към приключения и предпочитат вълнение пред безопасността, а парите са част от това голямо приключение. Тяхната харизматична и спонтанна личност със сигурност може да попречи на спестяванията в банковата им сметка. Независимо от това, Близнаците ще работят усилено, за да живеят по-добър живот, защото парите отварят вратата за следващото вълнуващо преживяване.

Рак: Не могат да избегнат изкушението

Раците не знаят как да носят отговорност за парите и не могат да устояват на изкушения. Следователно по-малко от половината от тях имат спестявания и увеличават средствата си.

Астролозите съветват: Раците трудно задържат финансите си под контрол, тъй като изкушението за нови дрехи, ходене до кръчмата или най-новите джаджи е твърде силно, за да се кажат„ не “и да вложат пари в банковата си сметка. Те обичат парите и притежанията, така че икономии на бюджета ще бъдат ключът към тяхната финансова сигурност. След като започнат да работят за подобряване на финансите си, те естествено ще развият способността да правят и да пазят парите си.

Лъв: Знае как да трупа

Известно е, че Лъвовете са много внимателни с парите си и рядко изпитват финансови затруднения. Въпреки това те са склонни към лекия живот, понякога обичат да се забавляват, така че 35% се признават за импулсивни купувачи.

Астролозите съветват: Лъвовете са много внимателни към парите си. Тъй като обичат да се радват на красиви неща, те отделят от спестяванията си, за да отговорят на тези нужди в бъдеще. Невероятно надарени от природата, Лъвовете знаят какво искат и имат доверие в себе си, така че ще постигнат финансовите си цели. Тази решителност се подхранва от непреодолимия им оптимизъм и за Лъвовете е невероятно лесно да живеят така, както искат, с добре спечелените си спестявания.

Дева: Умножава спестяванията си

Девата е сред знаците, които умножават най-добре спестяванията си. Те са известни със своя аналитичен и практически характер, но това не винаги се отнася за техните парични навици. Около 43% от работещите харчат повече от половината от заплатата си до следващата заплата, а 39% имат овърдрафт.

Астролозите съветват: Девите са умни с парите, което ги прави един от най-добрите знаци за финансови спестявания, но те обичат и харчат, защото Меркурий е тяхната ръководеща планета. Девите са склонни към изискан вкус, така че спестяванията не винаги присъстват в живота им, но когато става въпрос за крайности, те имат способността да използват интелигентен план за спестявания, за да си помогнат в дългосрочен план.

Везни: Не умеят да живеят според възможностите си

Везните обичат да живеят отвъд възможностите си – 74% от тях харчат повече от половината от заплатата си до следващата си заплата. Когато им хареса нещо, Везните не се замислят два пъти дали им е нужно или не. Те просто го купуват, което често оставя банковата им сметка в лошо състояние.

Астролозите съветват: Везните обичат да харчат, харчат, харчат и това може да ги постави в затруднено положение в бъдеще, така че проверката на покупките и реалните им нужди наистина могат да помогнат. Чувството за финансово облекчение може да даде на Везните усещане за наслада и блаженство, но те често не му обръщат внимание и забравят колко е важно.

Скорпион: Не харчи месечния си бюджет

Тъй като 43% от Скорпионите имат спестявания, става ясно, че те далеч не са най-добрите в спазването на бюджета. Обикновено интуитивната им природа им помага да оцелеят, но това не важи за парите.

Астролозите съветват: Интуитивната природа помага на Скорпионите в живота, но тъй като те обичат да харчат луксозно, парите не са толкова прости за тях. Известно е, че Скорпионите са доста потайни, особено що се отнася до парите, така че е много вероятно те да запазят финансите си в тайна. Те са склонни да не разкриват текущото си парично състояние и спестявания поради мистериозния си характер и е вероятно все още да имат таен резерв от пари за черни дни.

Стрелец: Голяма вероятност от фалит

Въпреки факта, че Стрелците са известни със своята упорита работа, 45% от тях не са добре запознати с парите. Най-големият им проблем е неспособността им да задържат повече от половината от заплатата си всеки месец.

Астролозите съветват: Стрелците обичат приключенията и са много любопитни, това може да ги отведе в грешната посока, що се отнася до парите. Борбата им да запазят парите най-често завършва с неуспех, тъй като им е трудно да откажат. Да бъдеш щедър е естествено за Стрелец, но лесно може да доведе до преразход и неудобство в края на месеца, но определено им помага в други аспекти на живота извън финансите.

Козирог: Ще се придържат към бюджета

Козирозите са прагматични по отношение на парите, поради което само 35% от анкетираните имат финансови затруднения. Около 67% имат солидни спестявания, което показва, че Козирозите са дисциплинирани, когато става въпрос за постигане на финансови цели.

Астролозите съветват: Козирозите, по своята прагматична природа, са невероятно добре запознати с това как да поддържат финансите си в най-добро състояние. Колкото и да харесват определени неща, те могат да устоят на изкушенията, тъй като са практични и амбициозни. Те мислят нестандартно и винаги виждат крайната цел, знаейки как да режат икономично, докато живеят най-добрия си живот.

Водолей: Най-нерешителният с парите си

Около 66% от анкетираните, участвали в проучването, се смятат за импулсивни купувачи, а почти 4 от 10 имат овърдрафт в банковата си сметка.

Астролозите съветват: Водолеите са склонни да работят усилено поради естествените си предприемачески качества. Фактът, че те имат способността лесно да привличат пари, може да доведе до спонтанност и големи разходи. Разбирането и признаването на връзката им с парите е чудесна първа стъпка, тъй като може да им помогне да преразгледат възгледите си и да вземат решения за това къде да похарчат парите си.

Риби: Най-добрият резултат във финансовото управление

32% от Рибите твърдят, че имат финансови затруднения. Що се отнася до харченето на пари, те са безкористни и винаги поставят нуждите на другите хора пред своите.

Астролозите съветват: Въпреки техния характер, Рибите заемат първото място сред знаците, които знаят как да контролират финансите си. Мъдри по природа, те знаят как най-добре да пестят и кога е време за пестене и кога за харчене. С вродената чувствителност на Рибите, тяхната безкористност се проявява в парична практика – харчат малко пари за лакомства и луксозни стоки за себе си.

- реклама -