Victoria's Secret

Кой е най-красивият руски модел на Victoria’s Secret

Русия може да не е долюбвана през последните месеци на сцената на дипломацията и шпионажа, но не може да се отрече големия принос на страната към модната индустрия.

„Страна огромная“ винаги е захранвала модните подиуми с едни от най-красивите и сексапилни моделки. Ще споменем само Ирина Шейк, Наталия Водянова и Наташа Поли.

И все пак една е най-красива сред красивите. Екатерина Григориева бе обявена за най-привлекателната рускиня, позирала за любимия мъжки бранд Victoria’s Secret.

Какво знаем за нея?

Екатерина е родена в малкото градче Оленегорск, Мурмански регион в смутната 1988 година. Тя прекарва детството си във военен лагер, където работи баща й, който е строг военен офицер. В модния свят става известна като Кейт Григориева.

Катя участва два пъти в конкурса „Мис Русия“, но не постигнаха значителен успех. За сметка на това е забелязана от чуждестранните модни агенции заради нейния уникален външен вид.

След това тя отива в шоуто „Топ модел на Русия“, на което дължи шеметния си пробив в модата. Екатерина Григориева бързо става любимка за реклами на известни марки, а през 2015 за пръв път е избрана да участва в годишното ревю Victoria’s Secret.

През 2018 се омъжва за футболиста Антон Шуинин, а миналата година им се роди дъщеричка. Това е трети брак за руската красавица.

- реклама -