Кои зодии ще рискуват през декември?

Това е последният месец на годината и много зодии ще се впуснат да хванат последния влак- за печалби, работа, любов или търсене на спокойствие. Рискът за едни носи печалби и благополучие, за други не.

Вижте кои зодии ще рискуват:

Телец

Предстоящият месец ще бъде изключително благоприятен за Телците. И трябва да благодарите не на късмета, а за общата хармонизация на събитията около представителите на вашия знак. Мотото на месеца би могло да бъде „всичко върви както трябва“ – събитията ще се развият от зададената от вас посока, а усещането за ред и рационалност на живота ще съпътства Телците през целия декември.

Вие постигате всичко благодарение на риска и на това, че не се страхувате да посрещнете препятствията.

Лъв

Вие рискувате и то без да мислите.

Професионалните успехи обаче могат да се редуват със сериозни провали, така че предпазливостта няма да навреди дори при работа с познати проекти. Извод – повече внимание към детайлите.

Прекарайте възможно най-много време със семейството си – вашите роднини и приятели имат нужда от вниманието ви.

 

Везни

Един от най-добрите периоди за придобиване на недвижими имоти, продажба, както и преместване. Рискувайте-ще успеете! Ще получите желания дом.

Звездите ще бъдат изключително в подкрепа на всякакви опити, които правите за своето образование и професионално усъвършенстване. Това важи и за вашия вътрешен свят – повече от всякога ще навлезете дълбоко в себе си, ще изучите скритите аспекти на своя характер.

Имайте предвид обаче, че не всичко от миналото се нуждае от издигане на повърхността. Няма нужда да се връщате към горчивините в интимен план. Опитайте се да се концентрирате върху радостните моменти.

Водолей

Желанието да контролирате всичко, което се движи, може да бъде оправдано – има риск за Водолея да стане жертва на нечия небрежност и невнимание.

Иначе месецът може да се счита за доста благоприятен, тъй като цяло той обещава подобрение на финансовото състояние и добро здраве.

Водолеят ще бъде в центъра на всяка компания този месец и ще се радва на потенциални сексуални партньори.

Риби

Не рискувайте да се удавите в море от проблеми, нищо че сте Риба и можете да плувате.

Най-важното за Рибите през декември е да не изпаднат в хибернация под някой камък, а да продължите енергично да размахвате перките. Ще има дни, в които ще бъдете обзети от апатия и пълно нежелание да правите каквото и да било. За да се справите с летаргията ще ви помогне физическата активност, а в идеалния случай – любовта.

Можете да очаквате малки, но неочаквани и затова особено приятни парични постъпления. Опитайте се да не се дразните от клюки и неприятни думи зад гърба ви. Само ако се ядосате, тези клюки могат да имат последствия за вас. Игнорирайте ги.

- реклама -