Кои зодии ще пазаруват най-много за Коледа

Пазаруването за Коледа вече е в ход. Кой ли не обича да мисли предпразнично за близките си и да търси подаръци, с които да ги зарадва. Но има представители на три зодии, които направо потъват в коледното пазаруване. Тази година то няма да е свързано толкова с дълго обикаляне по магазини, под светлините на коледните украси. Но и онлайн пазаруването може да бъде приятно  – с мисъл за любимите хора.

Лъв

Представителите на зодия Лъв обичат пазаруването, дали за себе си, дали за приятели – с повод и без повод. Затова, когато наближи Коледа … мислнето и купуването на подацъи се превръща в начин на живот. Тази година, въпреки ограниченията за физическо пазаруване в магазини, няма да оставите свой близък без подарък – междувременно ще се погрижите подобаващо и за вас самите.

 

Водолей 

Водолеите обичат да правят хората около себе си щастливи. Това им се получава особено добре по време на коледните празници. Винаги си стараят да зарадват любимите си хора с нещо много специално, затова не пестят време и пари. Помислете обаче дали тази година скъпото е най-ценният подарък, който можете да дадете на близките до сърцето си хора.

Близнаци

Когато и да се обадите на някой от зодия Близнаци с покана за шопинг – няма да получите отгоровор „не“. Тази година моловете няма да бъдат като втори дом за Близнаците в седмиците преди Коледа. Но … те са предвидливи и списъците с подаръци са готови отдавна. Затова и част от тях вече са скрити и чакат Коледа. В оставащите дни Близнаците наистина ще се потопят в коледния дух – както с купуването на още подаръци, така и с подготовката на празничните трапези.

- реклама -
Flashlight gif 640×90