Кои зодии ще напълнят джобовете с пари: Eто финансовия хороскоп за юли

Кои зодии ще напълнят джобовете с пари: Eто финансовия хороскоп за юли. Кои зодии ще забогатея бързо и ще просперират в работата и финансите? Вижте в хороскопа за юли!

Овен

Юли ще бъде активен за Овните. Първата половина на месеца ще донесе най-големите успехи в кариерата ви. Приповдигнатото настроение ще ви помогне да постигнете целите си. Астрологът Чани Никълъс препоръчва да се съсредоточите върху позициите на Слънцето, Меркурий, Марс и Юпитер. Новолунието в Рак на 6 юли е идеален момент за Овните да определят целите си за това как да забогатеят. Меркурий в секстил с Юпитер, който ще се случи на 8 юли, ще ви даде добри идеи. Марс в тригон с Плутон на 21 юли ще ви накара да се съсредоточите върху основните задачи за месеца.

Телец

Астрологичното издание Instaastro отбелязва, че през юли финансовото състояние на втория знак ще е добро. В същото време ще му бъде трудно да харчи пари за себе си; той ще иска да спести пари за голяма покупка или просто да спести пари. Това е добра идея, но не забравяйте за близките си. Щедрите подаръци за членовете на семейството ще бъдат посрещнати с наслада и благодарност. Венера в Лъв на 11 юли и съвпадът на Марс с Уран в Телец на 15 юли ще насочат вниманието на земния знак към проблемите на семейството, децата и най-близките роднини. Ще се решават въпросите с наследството и настойничеството.

Близнаци

Астрологът Роя Беклунд прогнозира успешно начало на лятото благодарение на Юпитер в Близнаци от 25 май. Марс в Близнаци на 20 юли е повод за кариерно израстване. Използвайте вътрешното си желание да действате тук и сега. Заложете на нови социални контакти, приятели и познати, развийте собствен бизнес, разширете хоризонтите си, научете нови умения. Дебатите и четенето на книги са добри начини да тренирате интелекта си.

Рак

През юли Ракът трябва да живее според лунния календар на месеца и да се грижи за психическото си състояние. Астрологичното издание Astrosage препоръчва да се внимава с парите. Някои Раци ще имат нужда от финансов съветник. През юли са вероятни моменти на напрежение във финансовата сфера. Причината е натрупаната умора и желанието да я компенсирате с необмислено харчене за забавления. Вероятни са големи покупки и разходи за деца.

Лъв

Меркурий в Лъв от 2 до 26 юли и Слънцето в Лъв от 22 юли ще превърнат огнения знак в един от късметлиите на месеца. Както пише Indastro, преходът на Юпитер към десетия дом на хороскопа ще помогне за създаването на допълнителни източници на доходи. Лъвовете ще могат да си позволят всичко, за което са мечтали. Тези, които не са платили задълженията си през първото полугодие, ще затворят задълженията си през юли. Това ще ви позволи да спестите пари за почивка и скъпи покупки. Тези, които мечтаят да притежават собствен бизнес, ще могат да отворят малък бизнес заедно с надежден партньор.

Дева

Астрологичното издание Astroyogi не обещава богатство на Девата. През втората половина на годината, започвайки от юли, е препоръчително да не инвестирате в земя и имоти, тъй като те няма да дадат очаквания резултат. Много по-изгодно е да развиете своята кариера, умения и опит. Запишете се на курс и преминете практическо обучение. Всички търговци ще успеят през юли. Меркурий ще влезе в Дева след 26 юли. Това ще й помогне да стане особено убедителна в интервюта и преговори.

Везни

За Везните юли ще е светъл, шумен и активен. Ще се появят мащабни планове и интересни идеи. Ще има покани за фирмени събития, банкети и сватби. Втората половина на месеца е по-спокойна и подходяща за почивка. Ведическото издание Astroved препоръчва на Везните да заложат на държавните поръчки и строителния сектор. Успехът очаква всички, които работят в сферата на металургията. През юли можете да получите банков кредит за покупка на жилище. За да не попаднете в капана на дълга, вземете сума, която можете да върнете.

Скорпион

Еньовден за Скорпиона е период на хармония и ред. През юли има достатъчно шансове да развиете кариерата си, да укрепите финансовото си благосъстояние и да започнете бизнес. Не трябва да разчитате на помощта на други хора, Скорпионът ще бъде пълен с ентусиазъм и сила за всяко постижение. Семейните и детските дела ще отнемат най-много време. Някои роднини ще трябва да бъдат гледани. Съвпадът на Меркурий с Плутон на 3 юли ще ви принуди да балансирате между работата и дома.

Стрелец

През юли Стрелецът започва период на хиперактивност. Дори и да успее да отиде на почивка, няма да може да лежи спокойно на плажа. Почивката ще бъде активна и наситена, оставяйки много впечатления и желание за връщане на работа възможно най-скоро. До 20 юли Марс ще бъде в десети дом на хороскопа ви, така че посветете първите две седмици на рутина и решаване на ежедневни проблеми. Третата декада е подходяща за нови проекти, смяна на работа или заемане на нова позиция, на която работите. Няма нужда да се притеснявате за финансите, тъй като ще има много пари.

Козирог

Пълнолунието в Козирог на 21 юли ще настоява за смяна на средата. През месеца важни ще са хората, с които можете да живеете заедно, да правите бизнес или приятели, да си прекарвате добре. Въпросите за парите и работата ще бъдат актуални в широк смисъл. Ще трябва да обсъдите и разрешите взаимни задължения, семеен бюджет, дългове и спестявания. Вземете сериозни решения на 9 юли, когато Северният кармичен възел и Меркурий ще бъдат в благоприятен аспект.

Водолей

За Водолеите работата и финансите ще останат на заден план. Юли ще изисква промени в отношенията и семейния статус. Вероятни са сватби и разводи, промяна в приятелската среда. Уверете се, че най-добрите хора остават наоколо, пише dir.bg. Месечният бюджет ще ви позволи да затворите всички текущи проблеми. Няма да се налага да пестите пари, нито да губите пари. Обвързаните Водолеи ще заминат на дългоочаквано пътуване с партньор.

Риби

Рибите ще се чувстват безгрижни и уверени в бъдещето. Въпреки изобилието от задачи, те лесно се справят с всякакви предизвикателства. Юли е страхотно време за планиране на бъдещето. Очаквайте важни новини, свързани с кариера, бизнес и финанси. Слънцето ще бъде в благоприятен аспект спрямо Сатурн на 11 юли. Това е подходящо време за започване на собствен бизнес, участие в изложби и обществени събития. Съвпадът на Марс и Уран в трети дом на 15 юли не е най-подходящият ден за делови срещи и подписване на документи.

- реклама -