Кои зодии са най-рискови за коронавируса

Има ли връзка между зодиите и коронавируса?  Коя е най-рисковата зодия и коя има най-малък повод да се притеснява от новата вълна?

Овен

Този знак притежава силен имунитет. Определено няма нужда да се страхуват от коронавируса.

Телец

коронавирусСъщо много силен знак по отношение на имунитета. Слабите места на тези хора са може би гърлото и ларинкса.

Близнаци

Те имат слаби бели дробове и трахея. Тъй като коронавирусът често заразява белите дробове, този знак трябва да внимава какво се казва за новия вирус.

Рак

Прекомерната чувствителност прави този знак уязвим за почти всички заболявания, тъй като имунитетът страда по време на житейските им преживявания. Препоръчва се внимателно да следите здравето си.

Лъв

Представителите на тази зодия се разболяват леко и ако се лекуват навреме и правилно, то бързо се вдигат отново на крака. Определено няма нужда да се страхуват от коронавируса.

Дева

Този знак има добър имунитет, но веднага щом стане тъжно, вирусите се прилепват в него и го повалят. Съветваме ви да насочите вниманието си към приятни изживявания и емоции, за да си гарантирате добро психическо, а от от и физическо здраве.

Везни

Те не са най-устойчивите на болести, но имунитетът им също не може да бъде наречен лош. В случай на инфекция, представителите на знака прекарват болести добре без усложнения. Най-уязвимите части за тях са бъбреците и гръбначният стълб.

Скорпион

Този боен знак не може да се похвали с добро здраве. Често има проблеми с гърлото, сърцето, гърба. По време на огнища на различни видове инфекции, той трябва да бъде много внимателен.

Стрелец

Може да се каже, че те са най-болнавият знак. Белите му дробове са особено уязвими, така че повалили ги коронавирусът, то те трябва да се лекуват много внимателно.

Козирог

Този знак има силен имунитет по природа, така че той няма нужда да се страхува от новия вирус. Но на какво трябва да обърнете внимание – психично здраве и ставите. Препоръчва се прием на минерални комплекси.

Водолей

Представителите на този знак лесно понасят респираторните инфекции, които включват коронавирусите. Ако изпитват някакви неразположения, те са свързани основно с нервната система и кръвоносните съдове. Препоръчва се да се консумират повече храни с витамини В и Е.

Риби

Те не понасят различните неприятности в живота: стресът и напрежението са изтощителни и намаляват имунитета им. В резултат на това Рибите са податливи на абсолютно всички заболявания.

 

- реклама -