Кои зодии са най-големите скандалджии?

Всеки зодиакален знак има и своята зла страна. При някои тя е доста сериозно застъпена.

Някои са капризни, други – инатливи, трети – пълен кошмар. Замисляли ли сте се някога, че има определен тип хора, които просто обожават да вдигат скандали. Оказва се, че те са представителите на три точно определени зодии.

Овен

Скандалът с Овена е истински кошмар. Той е способен да нагрубява крайно. Крясъци, плам, тряскане на врати, викове, обиди, хвърляне на предмети – може да очаквате всичко от него. Фитилът на Овена е къс и пали лесно. Дори да става въпрос за нещо дребно, той ще заплаши с раздяла завинаги. В редките случаи, в които остави опонента си да говори, няма търпение той да приключи, за да му изложи тезата си, която винаги е в негова пълна противоположност.

Аргументите му са неизчерпаеми. Понякога обаче се отегчава и напуска спора по средата му, без да каже и дума. Това не е обида или пренебрежение – Овенът знае, че ако остане, само ще влоши нещата. Напускането му е единственият начин от този скандал да се роди нещо конструктивно.

Телец

Жена или мъж Телец – няма никакво значение. В даден етап от комуникацията вие със сигурност ще стигнете до така любимия им скандал. Телецът трупа негативни емоции бавно и методично и не бърза със скарването. Той избухва точно тогава, когато изобщо не го очаквате. Рогатата му натура ще прояви завиден инат и решителност в спора. Остър и прям, той няма да премълчи нищо.

Дева

Мъжете Деви са по-сприхави от жените. Дамите мълчат и трупат, докато мъжете вдигат скандал дори за най-малкото. Педантична и изискваща, Девата има вродено чувство за справедливост. Ако то бъде нарушено, горко на човека срещу нея. Аргументите, които използва, ще ви учудят искрено.

Представителите на тази зодия запомнят дори най-дребните детайли от най-далечното минало и ги използват в точния момент. Те са способни да ви ударят там, където най-боли. Обикновено скандалът завършва с победа за Девата и разплакан опонент.

- реклама -