чревоугодници

Кои зодии са най-големите чревоугодници

Ако повечето хора се интересуват от това с кого ще излязат на вечеря, то има и такива, които се вълнуват много повече от това какво всъщност ще хапнат.

Вижте кои са 5-те знака, които са най-големите чревоугодници в зодиака. Те не просто обичат храната, но са склонни и да злоупотребяват с нея в името на удоволствието – накратко, винаги ще се поддадат на изкушението на апетитната миризма и интересния вкус.

Овен

Овните обичат храната, когато са щастливи, и още повече, когато са ядосани. Макар и да не ядат много, яденето е тяхното бягство от лошите емоции. Когато са гладни, са способни на крайни действия. Обожават да опитват нова и непозната храна. Склонни са да тестват менютата в различни ресторанти и страни. Ако новото ястие е провал, просто минават на следващото.

Везни

Везните са способни да ядат всичко и по всяко време на денонощието. За тях не е странно да станат посред нощ и да изядат каквото интересно намерят по шкафовете или в хладилника. Много обичат сладки и пикантни храни и не биха отказали малка (или голяма) закуска, дори скоро да са хапнали. Трудно спазват режим на хранене, още по-тежко им е, ако трябва да са на диета. Склонни са да хапнат обилно дори само час преди вечеря. След това са готови за десерта.

Телец

Без съмнение, Телците са сред най-известните чревоугодници в целия зодиак. Те са способни дори да откажат среща с вас, ако в нея не е включена вечеря. У дома са свикнали да получават вкусна и добре приготвена храна от родителите и партнорите си. За тях със сигурност можем да кажем, че любовта им минава през стомаха. Опитват нови неща, но ако те се окажат лош избор, искрено страдат, че храната се похабява.

Риби

Рибите рядко демонстрират публично любовта си към храната. Те обаче имат голям списък с храни, които ги карат да се чувстват по-добре. За тях храната е удоволствие, начин да се почувстваш пълноценно и да се насладиш на живота. Много харесват нездравословната храна, пикантните вкусове и сладкото. Много обичат да готвят, склонни са да тестват нови рецепти. 

Лъв

Лъвовете винаги избират най-добрите храни, приготвени с най-добрите съставки. Те искат компания, докато се наслаждават на храната, и показват предпочитание към лукса и на терена на кулинарното изкуство. Въпреки че не готвят много, готвенето за семейството и приятелите им носи голяма радост. Както във всичко друго, Лъвовете са ценители и по отношение на вкусните и изискано поднесени ястия, комбинирани с подходящата напитка. Обожават и гурме.

- реклама -