майки

Кои зодии са най-добрите майки в хороскопа

Всяка майка ще се опита да направи живота на детето си идеален и да стане най-добрата за него. И все пак при някои от зодиакалните знаци майчинството е заложено кармично. Астролозите разкриват кои са те:

Първо място – Рак

Жените от тази зодия са естествени и перфектни майки. Те са чувствителни към нуждите на децата си. Винаги ще подкрепят детето си, ще изпълнят къщата с уют и топлина, които децата им след това ще си спомнят с носталгия.

Раците създадат атмосфера за учене, творчество, развитие. Затова в бъдеще децата им много рядко ще са склонни да допускат грешки. Вниманието на тези майки обаче може да е прекомерно. А, понякога децата искат повече свобода…

Второ място – Везни

Жените Везни ще започнат да възпитават децата си чрез положителен пример – себе си. Те са уравновесени, разумни и доброжелателни. Е, това не е ли точно характеристиката на добрата майка? За своето дете Везните ще се превърнат в добър приятел, който винаги ще дава правилните съвети. Колкото по-голямо става детето, толкова по-приятелски ще се развиват отношенията с майка му.

Трето място – Риби

Жените Риби са напълно потопени в майчинството още от първите минути на раждането. За тях детето е съкровище, което трябва да бъде защитено от всички неприятности.

Децата им ще растат като мили, креативни личности с богато въображение. Рибите ще бъдат много притеснени за наследниците си, но имат достатъчно мъдрост да не безпокоят детето с ненужно внимание.

- реклама -