сн. БГНЕС

Кои зодии не понасят летните жеги

Лятото е в разгара си. Синоптиците прогнозират още горещи дни в градуси, приближаващи 40. За някои хора лятната жега не е проблем, но има такива, които и на 30 градуса посягат към климатика и търсят алтернативи за разхлаждане. По-големият проблем за техните близки е постоянното им мрънкане „Колко мноооого ми е горещо“… Ето кои са трите зодии, за които лятото не е най-любимият сезон.

Овен

Горещите летни температури не са по нрава на Овните. Стане ли им по-топло и некомфортно – те стават непоносими. Заради егоцентризма си представителите на тази зодия са твърдо убедени, че на никой друг не му е толкова горещо, колкото на тях. Затова и с Овена битката за дебела сянка или най-хладното място под климатика ще е ожесточена.

Скорпион

Представителите на тази зодия са убедени, че от жега направо може да се умре. Скорпионът до такава степен се самонавива, че на него му е най-горещо, че наистина преодоляването на високите летни температури му е адски трудно. Затова ако сте под един покрив със Скорпион, по-добре да имате одеалце под ръка, ако дистанционното за климатика е в неговите ръце.

Риби

На Рибите им е много трудно да се „пекат“ на жегата. Затова предпочитат да избягат от нагорещения градски бетон в някое красиво местенце на морето. Но вместо да роптаят, родените под този знак използват друг метод на охлаждане. За разлика от вечно оплакващите се от горещините, Рибите взимат нещата в свои ръце и бързо намират начини да се охладят.

 

- реклама -