Кои са зодиите демони, за които да имате едно наум

Забелязвате ли около себе си хора, които са по-често злобни и завистливи, отколкото добронамерени? Те са готови да постигнат целите си на всяка цена, без значение какво ще струва това дори на най-близките им. Някои от тях дори не вярват в истинската любов и в сродните души. Допускат различни хора в живота си през различните етапи, през които преминават. Ето кои най-вероятно са представителите на тези зодии, които ви заобикалят.

Рак

Вие се стремите да бъдете добър човек, но трудно устоявате на изкушенията в живота. Обиждате се дори от половин дума, и с което усложнявате отношенията си хората около вас. Затова и лесно се настройвате негативно, дори в ситуации, в които нямате никакво основание. Така отблъсквате хората от себе си, а самотата допълнително ви настройва негативно към света и хората в него.

Лъв

Хората ви познават като добронамерени, силни и привлекателни – но само до момента, в който някой не провокира другото ви Аз. Не се колебаете да покажете зъби и нокти. Трудно забравяте и рядко прощавате. Не пропускате случай да припомняте случки от миналото, така че да поддържате огъня в отношенията.

Дева

В природата ви е заложено да бъдете забавни, добродушни, щедри  и затова хората ви харесват. Но често ставате роби на собствените си желания и амбиции и забравяте добрата си страна. В такъв момент ако някой ви се противопостави – ще извадите тъмната си страна и дори сте готови да унижите този, който ви е подразнил.

Скорпион

Скорпионите не са от хората, които обичат да слагат розови очила. Навсякъде виждат злото и го приемат за нормално. Умели манипулатори, те винаги успяват да постигнат целите си, дори ако трябва да прецакат някого.

Козирог

Има причина Дяволът често да е изобразяван с глава на коза. Това е така, защото Дяволът сте вие. С удоволствие ще позирате за поредния негов портрет. Избягвате да правите добро, защото намирате това за слабост. Ще правите пакости, докато не ви хванат, а после ще се преструвате, че се извинявате. Понякога дори сами се принасяте в жертва, но това е само привидно.

Овен

Имате толкова много пороци, че сте на ръба останалите зодии да ви завидят. Обичате секса, алкохола, хазарта, падате си по лъжите, изневярата… Имате цял арсенал от оръжия, ако някой реши да кръстоса шпаги с вас. Но преди да му забодете ножа в гърба, ще го разсмеете, защото притежавате гениално чувство за хумор.

- реклама -