Кои са зодиите предатели

Самарпита Яшасвини – писател и експерт по астрология, определи представителите на кои зодии стават най-често предатели, съобщи сайтът Pinkvilla.

Според нея, тези хора не се вълнуват от чувствата на околните и доверието към тях. Единственото, което искат е, да предават, да подвеждат, да удрят с нож в гърба и да се подиграват със слабостите на хората, на които причиняват болка и неприятности.

Овните не могат да бъдат определени като ненадеждни хора, тъй като те могат да бъдат добри приятели и да оказват подкрепа в трудни моменти, ако е необходимо. Но когато става въпрос за избор между приятел и собствената им персона, представителите на тази зодия задължително избират себе си. Те не разсъждават много, ако решат да нанесат на някого удар в гърба.

Близнаците са двулични. Те могат да се преструват, че са най-добрите приятели и да правят всичко възможно, за да спечелят доверието. Те принуждават хората около себе си да разкрият своите слаби страни. А след това използват тази информация, когато най-малко може да се очаква. Близнаците са готови без колебание на всякакви подлости, ако това им е изгодно.

Лъвовете са амбициозни, целеустремени, но и много агресивни хора. Те искат най-доброто за себе си и са готови на всичко, за да го постигнат. Даже ако за целта трябва да извършат предателство.

Стрелците се стараят да бъдат заедно с такива хора, които обичат веселието и приключеният. Но ако нечия компания им омръзне, те с лекота могат да предадат приятеля си или дори цяла група и да се впуснат в търсене на нови „жертви“. За стрелците основната задача е да се наслаждават на живота, без значение с кого.

- реклама -