Кои са топ 3 сред зодиите бохеми

Те нямат парите за нищо. А и да нямат пари пилеят, колкото имат. те са просто бохеми. Искат и живеят на широко.

Овен

Безразсъдният и лесно пристрастен Овен, почти не разбира как хората успяват да имат дебели банкови сметки и да пазят настрана големи суми в резерв. За представителя на зодия Овен, спестяването на определена сума пари означава да се откаже от всяко удоволствие. И между другото, той винаги има изобилие от тях. Забележителното е, че екстравагантността не го плаши. Той знае, че във всеки момент ще може да си изкара прехраната.

Близнаци

Непостоянството е основната черта на представителите на зодия Близнаци. Дори да успее да задели за черни дни, близнакът бързо намира начин да намали от натрупаната сума за някои дрънкулки или кулинарни удоволствия. Парите за представителите на тази зодия са само начин да задоволят своите „желания“. И тъй като Близнаците постоянно искат нещо ново, то понякога мисията да спестят поне малка сума пари често се оказва въпрос с повишена трудност.

Лъв

За истинския Лъв, парите са статус, който несъмнено означава много. И като правило Лъвът не е привлечен от самите пари, а от това, което може да купите с тях. Но за разлика от разточителните Близнаци, Лъвовете няма да загубят пари. Лъвът може да събере малко средства, за да посети страната на мечтите си или да си купи кола, която не е съвсем достъпна. Малко заеми, малко пот и все пак изпълнение отдавна чакана мечта.

- реклама -