скучни

Кои са петте най-скучни знака в зодиака

Базирано на вековните познания, които астрологията е дала на човечеството се смятат, че човек е такъв, какъвто е според звездата под която се е родил.

Ако някой ваш близък или приятел е скучен не му се сърдете – досадата рядко се наследява – небесните тела са виновни за всичко.

Тези пет знака, според астролозите, могат да бъдат наречени един от най-скучните в целия зодиак.

Козирог

Още от детството си те обожават самотата. Като малки Козирозите не са понасяли своите шумни връстници и са гледали на света твърде сериозно. Ако родителите не наваксат навреме и не „изтръгнат детето от аквариума“, в който се е вкопало, очаквайте в бъдеще едно мега скучно създание. Козирозите не знаят как да гледат напред с оптимизъм и да търсят решения на възникналите проблеми. Напротив – те се паникьосват, губят самообладание, напълно се опустошават с негодувание към другите. Вечното им хленчене за неуспешен живот може да доведе близките им до мигрена и желанието да избягат.

Дева

Хората, родени под този знак са специален подарък от съдбата. Едва достигнала зряла възраст, Девата ще започне да разклаща нервите на всички с такава упоритост и методология, че веднага ще създадат празнота около себе си. Девата се дразни лесно, дори за дреболии. А, приятните й качества – изрядност и чистота, понякога стават маниакални. Ако се сблъскат с някой по небрежен, веднага следва досадна и дълга лекция за правилата на поведение и личната хигиена.

Рак

Раците обичат да страдат. Очевидно те са служили като „плодороден“ материал за творчеството на великия писател Достоевски. Представителите на тази зодия често са в мрачно настроение, когато е наистина трудно е да се доближите до тях и да говорите дори по най-безобидни теми. Обърнете внимание, че разговорът с тях е ходене по ръба на бръснач. Всяка изпусната реплика може да стане причина Ракът да ви запише в лагера на първите си врагове. И той вече започва да крои в главата си планове за жестоко отмъщение. Скуката, която обгражда Раците като Китайската стена от другите хора, може да бъде разрушена само от някой от същата зодия.

Лъв

„Царуващият човек“ е въплъщение на скандала за онези, които неволно го подразнят. С огромна надменност и желязна инатливост, те виждат само своето отражение в огледалото, сякаш се дистанцират от другите, които не са в състояние да разберат сложната му същност. Ако обаче си мислите, че Лъвовете ще бъдат мълчаливи, грешите много! Напротив, те са невероятно приказливи. Защото в центъра на всички излияния ще става въпрос само и единствено за тях – най-добрите, умни и привлекателни. А, какво по-досадно от това?!

Риби

Те са толкова чувствителни и уязвими, че изпадат в депресии заради дреболии. И тогава стоновете на непрекъснатото им хленчене се стоварват върху околните, като ги заливат с меланхолия и отчаяние. Досадата на Рибите е заразна и те прекрасно го разбират. Но, не могат да се справят с емоциите си.  Всичко положително в тях се изяжда от пристъпи на меланхолия, която от лека тъга се превръща в дълбока депресия. И вече нищо не радва Рибите – дори в хубавото слънчево време те виждат само лоша поличба.

- реклама -