зодии

Кои са петте най-ревниви зодии в хороскопа?

Тези 5 зодии са най-ревнивите в хороскопа. Ако сте влюбени в тях, бъдете изключително внимателни и се въоръжете с много търпение.

5. Овен 

Представителите на зодия Овен са твърдоглави, големи инати и, не на последно място, особено ревниви хора. Овните не обичат да делят нищо с никого. Това важи и за вниманието на човека, когото харесват. Ако сте гадже на Овен, дори не се замисляйте да флиртувате, защото и най-невинната усмивка ще ви струва скандали, мрънкане и лошо настроение. Овенът не е партньор, с който ще имате спокойствие – винаги ще трябва да дадвате още и още, а не е много ясно колко ще получите в замяна.

4. Телец

Ако си имате работа с Телец, по никакъв начин не трябва да му давате повод за ревност. Това няма да свърши добре, а е възможно и дори вероятно връзката ви да приключи за нула време. Това ще ви донесе много нерви и лоши спомени. Телците обичат всичко да се върти около тях и не допускат любимият човек да има други интереси или да се среща с хора, които могат да го заинтригуват. Изобщо не вярват, че с някой от другия пол можете да сте само приятели. Помислете дали всички тези ограничения си струват треперенето и усилията.

3. Рак

Раците са доказани ревнивци, като „диагнозата“ важи и за двата пола. Те са още по-лоши от Овните и Телците, тъй като ще си замълчат и няма да ви вдигнат скандал, ако им дадете повод за ревност, но след това ще се държат зле, ще ви тормозят, ще са дистанцирани, а вие дори няма да разбирате какво става. Въоръжете се с много търпение и в никакъв случай не се доверявайте на Рака като стабилен партньор в любовта. Той е мнителен, не се доверява, постоянно очаква, че някой иска да го измами и затова все не намира истинската хармония в отношенията. Помислете навреме дали това е нещо, с което сте готови да живеете.

2. Лъв

Лъвовете по традиция имат много силен характер и никога не позволяват на другите да им влияят. Така се държат и в любовните си връзки – изискват да са в центъра на света на другия, при това на всяка цена. От своя страна си падат егоисти и гледат своя личен интерес във всичко. Опитате ли се да отделите вниманието си от тях, ще съжалявате – никакви обяснения или увещания няма да ви спасят от гнева им. Ако не сте готови изцяло да се отдадете във връзката с Лъва, по-добре изобщо не я започвайте.

1. Скорпион

Скорпионите категорично са най-ревнивите в зодиака, но не е само това. Те са мнителни, злопаметни и изключително отмъстителни. Ако предатете доверието им, те ще ви накарат горчиво да съжалявате. Ако влизате във връзка с тях, не се заблуждавайте – вече няма да сте личен приоритет дори за самите себе си, защото те ще изискват да ги поставяте винаги на първо място. Затова докато сте отдадени на връзката си със Скорпионите, тя ще бъде страхотна. Но никой нормален човек не би могъл да издържи вечно на тормоза им – те ще ви дебнат, ще ви анализират, ще ви подозират и накрая и най-малката крачка встрани, ще провали всичко, което сте градили заедно.

- реклама -