спортове, залози

Кои са най-търсените спортове за залози в Палмс Бет

Хазартните оператори приоритизират спортове, които имат голяма база от привърженици и се развиват със скоростен темп. В Palmsbet спорт са публикувани залози на 20 дисциплини, но част от тях са най-търсени и генерират основните приходи на компанията. Кои са доминантите в тази област и защо са толкова предпочитани от потребителите, разказваме в следния материал.

Футболни залози

На европейския пазар се наблюдава надмощие на “Цар Футбол”. Играта е следена от милиони фенове, а в България всеки си има своите клубни пристрастия. В българската платформа за залози са добавени десетки първенства и турнири от цял свят, но се отдава значимото на 5-те най-любими дивизии. Можете да прогнозирате всеки мач от Висшата лига, Серия “А”, Бундеслигата, Лига 1 и Ла Лига и да тествате знанията си през седмицата със сблъсъците от клубните надпревари.

В листата с футболни маркети попадат различни опции за предвиждане на окончателния резултат. Най-предпочитан от залагащите е залогът на краен изход, но имате възможност за прогнозиране на броя голове, кой ще реализира първи, ще има ли продължения в турнирния двубой и т.н. Колкото по-голям е интересът към срещата, толкова повече са пазарите за игра.

Залози на баскетбол

Познавачите на баскетбола могат да покажат своите умения в сайта на Палмс Бет. Букмейкърът предоставя залози на NBA, НБЛ, Лига Ендеса, Лега А, Евролига, които са придружени от атрактивни коефициенти. На първо място са поставени опциите за краен изход, които се уреждат на база окончателния резултат (вкл. продълженията).

Останалите пазари за баскетболни събития са: хендикап, резултат през първата четвърт, водач на полувреме, брой точки, общо за тим. Можете да участвате с комбинирани залози на баскетбол, добавяйки максимум 15 селекции от различни мачове.

Тенис залози

Когато говорим за индивидуални спортове – тенисът е безапелационен лидер по популярност. Играта печели множество привърженици поради динамичната развръзка и постоянните обрати. Най-предпочитани сред залагащите са турнирите от Големия шлем, които противопоставят най-добрите тенисисти в света. В тези състезания се играе на високо ниво и няма подценяване, тъй като наградните фондове са достатъчно примамливи.

Разбира се, българският оператор включва в тиражите си залагания на всички турнири от сериите на ATP и WTA. Ще откриете дори мачове от Чалънджъри, ITF и Купа Дейвис, които се провеждат ежегодно. Сред най-прилаганите маркети попадат: победител, брой геймове, сбор сета, хендикап, точен резултат. За предстоящите мачове на Григор Димитров се предлагат специални бонуси, валидни за всички клиенти на Palmsbet.

Бойни спортове

Комерсиализацията на бойните спортове доведе до адаптирането им в букмейкърските листи. Можете да прогнозирате мачове от предстоящи галавечери, включително с участието на български състезатели. Голям интерес се наблюдава към залозите на бокс и MMA/ UFC, особено при мъжете.

Неприятната новина за залагащите в Palms Bet е свързана с оскъдния брой пазари. Повечето срещи, които не са в епицентъра на галавечерта, са съпътствани единствено от опция за предвиждане на победител. При големите битки обаче се наблюдава значителен ръст на маркетите и се включват: изиграни рундове, победител в рунд, метод на победа и кой ще направи първия нокдаун.

Останалите дисциплини, които попадат в тиражите на родния оператор, са хандбал, хокей на лед, волейбол, американски футбол, електронни спортове, Формула 1 и бейзбол. Приемат се единични, множествени и системни залози на минимална стойност от 0.50 лева.

- реклама -