самокритични

Кои са най-самокритичните знаци в зодиака

Поглеждаме се в огледалото. Изглеждаме ли добре? Всъщност не изглеждаме ли твърде зле, може би сме преуморени или пък остарели? Хората често могат да бъдат най-жестоките съдници на самите себе си.

Правим го, най-често защото се сравняваме с останалите. Някой друг има по-хубаво тяло от нас, друг има по-скъпа кола, по-добра работа, по-дебела банкова сметка, излиза с по-красиви жени или мъже от нас. Но, истината е, че когато сме твърде самокритични, започваме да искаме от себе си да постигнем нереално високи стандарти.

У някои хора това е заложено астрологично. Предлагаме ви да разгледаме кои знаци от зодиака подчиняват живота си на самобичуването и как да се отнасяме към тях.

РАК (21 юни – 22 юли)

Родените под този зодиакален знак прекарват твърде много време, размишлявайки какво е правилно и какво не за тях. Те много често страдат от хранителни разстройства, които често прерастват в хронични. Никой друг освен Раците не прекарва толкова време в чудене дали спазват правилния хранителен режим и дали не са с наднормено тегло. Интересното е, че не вярват в диетите, но през целия си живот се опитват да отслабнат. Хората от тази зодия не се вслушват в чужди съвети и критики, защото вярват единствено на своето мнение. Но, в същото време са ужасно критични към себе си и към всичко онова, което са, а не искат да бъдат.

РИБИ (19 февруари – 10 март)

Рибите обичат всичко да е перфектно и да се движи по масло. И когато това не се случва, те обвиняват себе си за това. За тях са много присъщи самосъжалението и косенето за щяло и нещяло. В себе си имат дълбока необходимост да съдят себе си и останалите. Може вие да сте допуснали грешката, но за Рибите няма да сте и на половина виновни от това, което биха били те, ако сгрешат. Истината е, че този воден знак „плува“ в свои води в моментите на безнадеждност и когато се чувства зле.

ДЕВА ( 23 август – 22 септември

Девите се движат в живота с товар от вина. Те не се съдят сами затова, че примерно са лоши хора. А, в моментите, в които смятат, че са направили нещо лошо. Тогава стигат до етапи, в които дори започват да се самонамразват. Коктейл от вина, самообвинения и самосъжаление. Обичат да ближат рани…

ВЕЗНИ ( 23 септември – 22 октовмри)

Везните държат на външния вид и ако онова, което видят в огледалото не ги удоволетворява, тогава те вдигат шум до небето. Истината е, че представителите на този знак никога не се чувстват достатъчно сигурно в себе си, затова компенсират като прекаляват с комплиментите към околните. Вътрешно вярват, че ако изтъкват предимствата на другите, то собствените им недостатъци ще останат незабелязани или ще им бъдат простени.

ТЕЛЕЦ ( 20 април – 20 май)

Този знак в зодиака има едни от най-самоуверените хора на света, но и най-комплексираните и невротичните. Телците никога не са доволни от начина, по който изглеждат, дори и външния им вид да е перфектен. Това ниско самочувствие е свързано само с физиката им, като в същото време са сигурни в други области. Например ако прегърнеш някой Телец, той ще си мисли дълго, дали сте го докоснали по най-красивите места на тялото му или сте забелязали недостатъците му.

Козирозите добре разбират категориите на добро и зло и действат „бързо и яростно“. И винаги всичко сочи към тях. Те не харесват провалите и ненавиждат когато грешат. Не очаквайте много извинения от приятелите си Козирог, ако някога ви наранят или допуснат грешка. Това не означава, че не съжаляват. Просто обичат вътрешно да се самонаказват.

–––––––––––

Отговорни ЗАЕДНО!
#ОстаниВкъщи – спаси животи!
FlashNews.bg

Всичко за коронавируса тук

- реклама -