отношения, двойка, партньор, криза, Кабаджова

Кои са най-недоверчивите знаци от зодиака

РАК: Би дал всичко, за да отговорят на любовта ти. Ето защо, колкото и недоверчив да си по природа, продължаваш да ОПИТВАШ да вярваш в хората. Всеки път, когато започнеш нова връзка, ти се бориш сам със себе си – да се довериш ли или не. Част от теб е развълнувана да разбере какво ще донесе бъдещето и искрено вярваш, че всичко ще бъде наред. Но другата е мнителна и убедена, че новото начинание ще завърши катастрофално.

ДЕВА: Според околните, ти изглеждаш уверен в собствената си кожа. Истината е, че имаш отвратителния навик да се сравняваш с останалите. Когато се заинтересуваш романтично от някого, винаги гледаш какво предлага конкуренцията ти (или поне това, което ти намираш за конкуренция). Непрестанно се тревожиш, че друг ще открадне обекта на желанията ти. Трудно ти е да се чувстваш удобно в нова връзка, защото броиш дните до нейния край.

ВОДОЛЕЙ: Да, ти имаш проблеми с доверието, но не те е страх да си го признаеш. Казваш на партньора си какво чувстваш и колко се съмняваш почти всекидневно. Когато те „удари“ ревността, сядаш спокойно и провеждаш зрял разговор за случващото се. Не желаеш недоверието ти да попречи на любовния живот и оформянето на здравословна и щастлива връзка.

КОЗИРОГ: Правиш впечатление на успешен човек, който знае какво прави със себе си. Сякаш нищо не може да те уплаши. Преструваш се, че е съвсем наред да живееш без любов. Добра си в заблудите, определено! Реалността обаче е различна. Непрекъснато си зает, намираш си нови и нови начинания, превъщаш се в работохолик и защо? Защото искаш да избягаш от проблемите си с доверието. Просто не искаш да си го признаеш. Дори и пред себе си.

ОВЕН: Ти си нараняван преди и се справяш с травмата, като се затваряш в себе си. Действията ти стават роботизирани и лишени от емоции. Започваш да се преструваш, че нямаш чувства, това е защитният ти механизъм. Ужасен си от перспективата да бъдеш наранен отново и не си позволяваш да те е грижа за когото и да било (или поне не си признаваш да те е грижа).

СКОРПИОН: Понякога изглеждаш безгрижен и забавен. Правиш го, защото искаш партито да продължи до безкрай, с цел да избегнеш обвързване. Не искаш да се разправяш с последствията, които произтичат от това да дадеш сърцето си на някого. Не искаш никой да притежава силата да те нарани.

- реклама -