Кои са най-мързеливите зодии?

Има зодии, които са хронично мързеливи. Ето кои са те?

ТЕЛЕЦЪТ може да носи гордото титлата на най-мързеливия знак на зодиака. Може да го накарате да направи нещо, разбира се, но след него трябва да минете втори път, за да довършите и дооправяте нещата. Телецът не може да работи нормално, ако работата не му е интересна. Друго е, обаче, когато това, което прави му е увлекателно. Тогава Телците са готови да преобърнат планини, и дори да не си вземат обедна почивка. Проблемът обаче е, че страстта, както знаете, бързо изчезва. След което, колкото и да бутате и ръчкате, Телецът няма и да помръдне

РИБИТЕ се нуждаят от вдъхновение, без него не могат да работят. Те като цяло не искат да работят. И все пак Рибите може да мрънкат дълго, но в крайна сметка, ако се захванат, те работят добре. Трябва да разберете, че Рибите се характеризират с възвишени настроения, така че – да хванат прахосмукачката за тях е истинска мъка.

ВОДОЛЕЯТ е латентен мързеливец! Дайте му възможност и не би си мръднал и малкия пръст. Ето защо, на Водолеите им е винаги толкова трудно. Те трябва да положат всички усилия, за да не се откажат от всичко и да не се върнат към любимата си дейност – да зяпат тавана.

 

- реклама -