Кои са най-инатливите като магаре зодии?

Има зодии, които са големи инати. Кой са трите най-инатливи ще разберете като видите дали и останалите проявяват това качество.

12. Везни – всичко в името на мира и любовта

Везните са от тези зодии, които не обичат да спорят. Склонни са дори да не опитат да отстояват мнението си, ако това ще доведе до скандали и притеснения. Лесно могат да бъдат убедени от отсрещната страна, няма нужда дори от повече от един аргумент. Везните определено не са от инатливите зодии.

11. Дева – говори си, аз ще замълча

Девата определено е от инатливите зодии, но от тези хора, които не спорят до безкрай. Те ще ви оставят да си говорите и да си мислите, че сте спечелили спора. Не можете да промените мнението им почти никога, но няма да  се карат, за да ви убедят в своето. Затова остават малко по-назад в класацията ни за инатливи зодии.

10. Риби – просто ме остави на мира

Рибите също не са от зодиите, които държат да ви убедят в своята гледна точка. Те не обичат шума и публичните скандали и когато разговорът прерасне в спор, просто спират да говорят.

9. Близнаци – Грешиш, какъв смисъл има да спорим

Каквото и да говорите на Близнаците, те няма да ви чуят. Ще приемат с мълчание всичко, което им казвате и дори няма да опитат да защитят позицията си. Тяхната гледна точка е, че събеседникът очевидно греши, какъв е смисълът разговорът да продължава. Трябва много сериозна провокация, за да превърне тихите Близнаци в безкрайно инатливи.

8. Стрелец – Само ако ми пука

Преминаваме на територията на инатливите зодии, които не се свенят да защитят позицията си. При Стрелецът монетата има две страни. Те са много инатливи, ако темата е важна за тях. Ако обаче спорът е за нещо маловажно за тях, дори няма да ви обърнат внимание.

7. Рак – Когато силно вярвам

Раците са доста упорити, но и много твърдоглави. Когато силно вярват в нещо, няма сила на планетата, която да ги накара да променят мнението си. Подобно на Стрелците, те също са яростно инатливи по важните за тях теми. Големият негатив на Раците е, че приемат прекалено лично всичко, казано в разговор, което не отговаря на техните ценности. Сръдливи са и дълго помнят всичко негативно, което им е било казано.

6. Овен – Не, не и не! Няма да те слушам

Овните са от тези зодии, които са доста инатливи. В спор те яростно защитават позицията си, без дори да изслушат събеседника.

5. Козирог – Аз знам най-добре!

Козирогът е уверен в себе си и своето мнение. Смята, че неговата позиция е най-правилната и упорито я отстоява. Ще изслуша събеседника и накрая ще отсече „Да, но аз…“

4. Водолей – Ако реша, няма начин да ме разубедиш

Водолеите мъдро избират битките си. И решат ли, че са прави…просто няма смисъл да говорите с тях. Каквото и да им кажете, както и да ги убеждавате, няма да успеете да ги убедите. Няма да сменят мнението си, няма да обмислят вашата гледна точка – нито по време на разговора, нито след това.

3. Лъв – Говориш само празни приказки!

Първата зодия в топ 3 на най-инатливите зодии е Лъв. Лъвът почти неуморно отстоява позицията си. Привидно ще ви изслуша, но през цялото време ще си мисли, че говорите празни приказки.

2. Скорпион – Оф, не ме интересува

Скорпионът взима сребърен медал по инат. Държащи на своето, непреклонни, Скорпионите дори няма да се опитат да спорят. Просто ще извъртят очи и това ще сложи край на спора. Вероятността да ги убедите е малка, но ако имате много аргументи, време, нерви и правилен подход спрямо конкретния човек, може би мисията си ще е успешна.

1. Телец – Дори не се опитвай!

Телецът взима златото по отношение на инатливост. Непреклонен, с горещ нрав, Телецът полудява, ако не става по неговата. Не е склонен да слуша, да размисля и да променя мнението си. Дори не опитвайте да спорите с Телец. Ще ви коства само нерви, без да имате какъвто и да е успех.

- реклама -