Кои са най-големите парти веселяци в зодиака

Всеки обича да се отпусне след тежка седмица. А вечер, прекарана с приятели е чудесно общуването. Понякога хората просто трябва да са в среда, в която са обградени от хора и могат да се забавляват.

В зодиака има знаци са по-големи фенове на партитата, отколкото останалите. Някои знаци обичат да поемат рискове и да правят скандални неща, а някои не знаят как да се справят с приема на алкохол.

Близнаци

Близнакът се чувства най-енергичен, когато е в среда, която оживява от хора. Той е забавен и общителен. Лесно влиза в непринуден разговор с някого в бара. Неговата екстравертна личност го прави много забавен, но понякога може да излезе извън контрол. Не се изненадвайте, ако изтърве броя на напитките, които е изпил или ако прекара следващия ден с махмурлук.

Лъв

Лъвът обича да е на най-различни места. Той най-вероятно ще прекара уикендите си в шумен клуб, където може да покаже своите танцови умения. Той очаква да се забавлява, когато излезе. Вероятно ще има няколко партита, подредени за една нощ. За един Лъв, едно парти не е достатъчно – винаги има пост-парти.

Стрелец

Стрелецът обича свободата, която идва от прекарването на нощта с нейните приятели. На парти, той най-вероятно ще се представи на всички и ще се скита наоколо. Обича да изпробва нови неща и вероятно ще се върне у дома от парти с луда история, която да разказва на приятелите си.

- реклама -