Кои са най-големите купонджии според зодията

1. Овен

Ако се провежда парти, вие сте там. Честно казано, вероятно сте човекът, който го е започнал. Нямате нужда от планиране или дори истинска причина – достатъчно е просто да искате да се съберете с хора и да се забавлявате.

2. Стрелец

Винаги сте в движение – склонни сте да прескачате от едно място на друго. Готови сте да си прекарате добре и да се освободите. Вие сте за всичко, което повдига духа на хората и им позволява да се отпуснат за известно време.

3. Лъв

Харесва ви да бъдете в центъра на вниманието. Където има тълпа, натам сте привлечени и не ви е трудно да убедите хората да се присъединят към вас, като се има предвид, че сте естествен лидер. Всички знаят, че където и да отидете, партито наистина не започва, докато не влезете.

4. Близнаци

Не е тайна, че сте социални и се радвате да се срещате с интересни хора. Интересувате се повече от разговорите, които провеждате, отколкото други произволни дейности. И все пак, ако чуете за случващо се парти, най-вероятно ще се появите.

5. Везни

Обичате да се събирате и да се срещате с нови хора и няма да откажете покана за парти. Предпочитате да отидете на нещо малко по-официално, а не на пълен купон, но може да се забавлявате навсякъде. Вашият основен приоритет е да сте сред другите, които се забавляват.

- реклама -