Кои са любимите храни на зодия Близнаци

За Близнаците е важно храната да е вкусна, провокативна, но най- вече да се приготвя бързо и лесно. Близнаците обичат да се забавляват и имат необходимост от храни, които да отговарят на емоционалното им състояние.

Представителите на тази зодия не са фенове на готвенето и предпочитат да прекарват времето си като четат книги или гледанат филм.

caviar-1108562_1280

Обичат да консумират сладко, солено, горчиво, лютиво, дори и всичко това, събрано в една чиния, съобщават от foodpanda. В порцията им съвсем спокойно може да откриете кайсии със сирене, гарнирани със сладко кисел сос, тъй като са добри експериментатори.

Ето и кои са любимите ястия на близнаците.

Салати: Салатата трябва да бъде пищна, богата и да съдържа най-много съставки. Сосовете са задължителни. От традиционните може да ги впечатлите с гръцка салата, но няма да ви се разсърдят, ако към нея добавите някой друг плод.

vegetables-1201413_1280

Предястия: Те обичат всичко панирано и пържено. Най- любимите им предястия са пържени картофи, поднесени с кетчуп и майонеза; калмари и всякакви разядки намазани на филийки.

Основни ястия: При тях въглехидратните храни са на почит. Могат да изядат цяла тава с пиле с ориз, пиле с картофи, пълнени чушки с ориз, свинско със зеле. Обожават готвените ястия, но само ако има кой да им ги приготви.

beef-21645_1280

Десерт: Не се учудвайте, ако видите близнак да консумира закуската си по време на вечеря. Обожават мекици, шоколадови изделия и палачинки с шоколад. Може да ги видите как тайно стават вечер и изяждат цяло бурканче течен шоколад.

В заключение може да кажем, че са най- чревоугодната зодия и изключително претенциозни, стига поднесеното количество храна да е в изобилие.

Любовта на близнака, определено минава през стомаха.

- реклама -